E2y

Hvordan å vedta

Adopsjon kan være kjendis mani disse dager, men du bør ikke la trendiness avskrekke deg fra denne foreldreskap alternativet. Hvis du er interessert i å adoptere et barn til å begynne eller legge til familien din, er det noen ting du bør vite. Prosessen kan være vanskelige og tidkrevende, men er vel verdt innsatsen. Følg disse trinnene for å adoptere.

Hvordan å vedta. Forskning alternativene.
Hvordan å vedta. Forskning alternativene.

  1. Forskning alternativene. Det finnes flere forskjellige typer av adopsjoner. Barn kan være adoptert fra internasjonale sentre eller nasjonale organer. Kontakt byråer som National Adopsjon Center for informasjon om adopsjon, oppslagsbøker og selv historier om personlige erfaringer deles av foreldrene.
  2. Velg et byrå. Enten du ønsker å adoptere internasjonalt eller lokalt, er det et byrå som kan fungere for deg. Kontakte flere etater i ditt lokale område først. Planlegge et intervju med hver for å diskutere sin politikk, gebyr tidsplan, prosedyrer, hva slags barn de håndtere, hvilke vurderinger de trenger og hvordan de bidra til å forberede familiene for adopsjon. Intervjue flere før du velger et byrå.
  3. Planlegg et hjem studie eller hjemmebesøk. I de fleste stater før du kan begynne å søke etter et barn å adoptere, må du være godkjent av staten eller av etaten sosialarbeider. Arbeidet med byrået for hvordan denne prosessen foregår som det varierer i henhold til lokale lover. Ditt hjem og familie må være klar og i stand til bolig et barn.
  4. Søke etter et barn. Når du er godkjent av sosialarbeider du kan begynne å arbeide med byrået ditt for å søke etter et barn. Noen byråer spesialiserer seg på familiegrupper av barna mens andre spesialiserer seg på spedbarn eller eldre barn. I de fleste tilfeller vedta et spedbarn tar lengre tid enn å vedta en ungdom eller familie gruppe. Innen du begynner å søke bør du ha en idé om familiestruktur du håper på.
  5. Vent på matching og godkjenning. Den lengste og mest vanskelige trinn i adopsjonsprosessen er ventetiden. Dette er tiden da du uttrykker interesse for et bestemt barn, og må vente mens barnets sosialarbeider blir kontaktet og vurderinger din forespørsel. Finne den beste adopsjon plassering for et barn er ikke så enkelt som å ha en potensiell forelder plukke barnets foto ut av en database. Sosialarbeideren må sammenligne familiesituasjon og ser etter den beste plass for barnet, ikke for deg, potensialet forelder.
  6. Møte med barnet (eller biologiske foreldre). Hvis du tar i bruk en nyfødt, kan du ha besøk med fødselen foreldre, men i de fleste andre tilfeller vil du møte med barnet i sin nåværende fosterhjem situasjon og med deres sosionom. Igjen, er målet å finne ut om du er en god plass for hverandre.
  7. Motta godkjenning. Godkjenningsprosessen er også en ventende spillet og kan ta mange måneder med besøk og gjennomgang.
  8. Fullføre papirarbeidet og ta barnet hjem. Adopsjon papirene krever ofte en advokat og fjell av papirarbeid. Vær tålmodig gjennom dette stadiet som familien din er i ferd med å bli realisert. Når papirene hvis det er gjennomført og arkivert med domstolene, vil du være i stand til å ta barnet med hjem og begynne å leve som en familie. Det er fortsatt flere besøk og vurderinger som må skje, men familien er nå sammen.

Adopsjon kan være en flott gave til både foreldre og barn. Prosessen kan være lang og stressende, men de fleste adoptivforeldre vil fortelle deg at kampen er vel verdt det.