E2y

Hvordan å underholde som en profesjonell vert

Vertskap for en fest hos deg kan virke stressende forsøke

Vertskap for en fest hos deg kan virke stressende forsøke, men med en positiv og morsom holdning og litt kreativitet, kan du arrangere en fest som en proff. Kom deg ut av det sosiale skall og kaste en morsom fest (merk: ikke stor, ikke ekstravagante - men moro). Utvid din sosiale sirkel og bygge broer. Hvem vet, kan folk du introdusere dine venner til å ende opp med å bli gode venner også, eller mer!
Her er noen enkle ideer som du kan vurdere når du planlegger å kaste en fest i ditt eget sted.

Hvordan å underholde som en profesjonell vert. Sett en dato og invitere folk.
Hvordan å underholde som en profesjonell vert. Sett en dato og invitere folk.

  • Sett en dato og invitere folk. Det trenger ikke å være som en formell hendelse der du trenger mer enn en ukes varsel å invitere gjester. Bare ringe opp venner og kolleger, fortelle dem at de kan bringe noen, og det er det! Du kan også være kreativ og komme opp med invitasjoner. Du kan sette opp festen med andre venner og komme opp med et tema, som en kjærlighetssang og poesi kveld. Hvis du ikke er typen til å gjøre temafester, deretter en enkel "la oss møtes hos meg og har noen drinker" vil bli bra. Du kan gjøre de temafester senere når du har opprettet din part vert ferdigheter.
  • Dekorere din plass for partiet. Nå trenger du ikke å gå over til dette. Enkle centerpieces på bordet og benkeplater vil gjøre. Du kan også sette friske eller kunstige blomster på vaser, og hvis du tilfeldigvis har potteplanter, så kan du ta dem inne for partiet å gi stuen din en livlig stemning.
  • Klargjør festmat. Det trenger ikke å være en komplett, tungt måltid. Velg fingermat som chips og smørbrød. Hvis du ønsker å tjene sunn mat, så kjeks, saltstenger og frisk frukt og grønnsaker skåret i strimler med sunn dips. Du kan også lage pasta og tjene dem på disponibel papir plater, slik at du ikke trenger å gjøre for mye oppvask etter. Hvis du har mye tid til å forberede seg, kan du lage grill eller kebab. Hvis du ikke koker i det hele tatt, så kan du bestille mat i stedet, deretter tjene dem med noen hjemmelagde smørbrød.
  • Velg drinker. Den enkleste av drikke er hermetisert eller flaske øl. Men for en mer fest følelse, forberede noen cocktails og plassere noen skiver sitron, ananas biter og mynte på siden slik at dine gjester til å kle sine cocktails som de vil. Også tjene vann og litt brus for de som ikke ønsker å drikke alkoholholdige drikkevarer.
  • Hvis du har et tema, og deretter forberede et program. Ellers la samtaler flyt som gjestene kommer. Introdusere gjestene til hverandre slik at du ikke er beheftet med ansvar for å underholde hver hele natten. Dette vil også oppfordre dine gjester til å møte nye mennesker.


Husk, vertskap for en fest handler om å oppmuntre sosial interaksjon, så ikke svette for mye på fest detaljer. I stedet fokuserer på å skape gode minner for dine gjester og deg selv også.