E2y

Hvordan å underholde barna på et badeland tema fest

Sommeren er en spennende sesong for å underholde barna med ulike aktiviteter som et badeland tema fest. Som du vet, kan vann ikke bare slukke tørsten, men kan også være et godt tema for en fest! Dette vil sikkert gi barn endeløs glede under bursdager og andre feiringer.

Her er hvordan du kan sette opp et badeland tema fest:

  1. Planlegg badeland tema fest. Forbered åstedet, gjestelisten, og de ​​aktiviteter som barna kan nyte. Plan med barna, slik at du vet hva deres parti ideer er.
  2. S end ut invitasjoner på forhånd til barna i nabolaget. Spør barna til å liste sine venner som de vil invitere. Gjør invitasjonene fargerike og kreative. Inkluder spillested, dato og klokkeslett, og partiet tema i invitasjonene.
  3. Skriv ned de elementene som trengs for badeland tema fest. Listen skal inneholde vannballonger, badeleker, og ulike leker materialer. Se opp for salg av disse elementene i varehus eller eBay.
  4. Forbered bakgården eller bassenget for partiet. Hvis du har et svømmebasseng, kan du dekorere vannet med fargerike flytende ballonger og andre plastleker som flyter i vannet. Hvis du ikke har et basseng, kan du ha en oppblåsbar babybasseng som har et lysbilde. Gjør din bakgård like fargerik som mulig.
  5. Tildele voksne til å passe barna i forskjellige stasjoner. Dette vil holde barna bevoktet mens du nyter vann temapark fest. Også legge tegn på sikkerhetsreglene som barna bør følge for å unngå ulykker.
  6. Sette opp stands for ulike forfriskninger, behandler og iskrem. Disse stands bør være tilgjengelig over hele bakgården slik at barna kan lett komme til å bestille sine godbiter. Dessuten gir mer vann slik at barna ikke får dehydrert selv på forlenge eksponering for solen.
  7. Sett opp et tørt område. Fra tid til annen kan barna ønsker å ta pauser i mellom deres spill. Forbered noen håndklær til å tørke dem i pausene. Noen barn sanger vil også holde barna underholdt.
  8. Forbered badeland tema party giveaways. Barna vil bli minnet om sin uforglemmelig badeland tema fest med noen goody bags. Disse goody bags kan inneholde morsomme håndklær eller vann leker som vil minne dem om at spennende dato for badeland tema fest.

Hvordan å underholde barna på et badeland tema fest. Planlegg badeland tema fest.
Hvordan å underholde barna på et badeland tema fest. Planlegg badeland tema fest.

Vannparken tema parti egentlig ikke trenger å bli holdt på badeland. Det er en billigere måte å underholde ungene til et badeland tema fest i din egen bakgård. Bare sørg for at du inviterer dine barns venner over, slik at de kan sikkert nyte bakgården slått til et badeland. Du har kanskje ikke de rides i badeland, men du kan sikkert gi dem lik underholdning.

Gjøre feiringen mer spennende for barna med et badeland tema fest. Dette vil ikke bare være en god måte å feire, men også en flott bonding tid for foreldre og barn.