E2y

Hvordan å tilpasse mottak tabellen tegn

Opprette et perfekt bryllup er noe som alle jenter ønsker å gjøre

Opprette et perfekt bryllup er noe som alle jenter ønsker å gjøre. Ved å gjøre noen av dine egne dekorasjoner, du kommer til å være å spare penger mens du gjør ditt bryllup og mottak mer unik. Å tilpasse mottak tabellen skilt, er du nødt til å ha flere turer til hobby butikken sammen med noe som du ønsker å innlemme fra bryllupet butikken til de personlige mottak tabellen tegn som vil bli plassert på mottak tabeller.

Hvordan å tilpasse mottak tabellen tegn. Lage layout av tabellene ved å opprette en personlig mottak tabellen skilt laget av navn i stedet for tall for å tillate noen å vite hvor deres plass er plassert i med i resepsjonen.
Hvordan å tilpasse mottak tabellen tegn. Lage layout av tabellene ved å opprette en personlig mottak tabellen skilt laget av navn i stedet for tall for å tillate noen å vite hvor deres plass er plassert i med i resepsjonen.

  1. Lage layout av tabellene ved å opprette en personlig mottak tabellen skilt laget av navn i stedet for tall for å tillate noen å vite hvor deres plass er plassert i med i resepsjonen. Hver av gjestene som går inn mottaket vil være på jakt etter sitt sete, ved hjelp av en personlig mottak tabellen skilt, er du i stand til å gjøre det samtidig som gjest skal føle deg velkommen i bryllupet resepsjonen. Når du velger et tema for bryllupet ditt, kan det være lurt å innlemme temaet inn i tabeller og resepsjoner som du kommer til å bruke for mottak.
  2. Når du oppretter en tilpasse mottak tabellen skilt, må du huske på mengden av gjester som vil være til stede bryllupet ditt. Du vil ønske å sørge for at mengden av gjester som vil være til stede kommer til å bli delt mellom mengden av tabeller som du er nødt til å skape en jevn mengde gjester på hvert bord i resepsjonsområdet. Temaet som du bruker for bryllupet ditt kommer til å gjøre en forskjell når det kommer ned til å bruke temaet til å navngi tabeller for dine personlige resepsjonen tabeller.
  3. Når navngi tabeller for bryllupsfeiring pinne til noe enkelt slik at alle vet hvor de sitter, og deretter lede dem i riktig retning av tabellen at de skal sitte på. Når du har gjort dette, og er klar til å lage de personlige mottak tabellen tegn, skal du trenger å få litt kartong og kanskje et par sjablonger for å bruke for å skape den personlige mottak tabellen tegn. Når du har målt ut kartong til den størrelsen du vil at kartong å være i, er du da kommer til å ta sjablongen og spore bokstaver eller tall bort på kartong for å lede gjester til hvilken tabell som de ser på når du prøver å bestemme hvilken type personlig mottak tabeller tegn på at de ser på når du prøver å finne den rette bord å sitte på.
  4. Når du har gjort dette, skal du ønsker å legge til et snev av farge til dekorative tabellen skilt for bryllupsfeiring. Når du er ferdig med å tegne sjablongen på og er ferdig fargelagt det inn, er du da kommer til å avgjøre hvem som sitter der og hvor mange kan sitte ved samme bord når du ønsker å spise middag.