E2y

Hvordan å stoppe treffe barna

Korporal eller fysisk avstraffelse

Korporal eller fysisk avstraffelse, spesielt treffende, er av mange ansett som en form for disiplin for dårlig oppførsel barna. Det har vært et hett tema i debatter, det primære problemet er om det faktisk fungerer eller ikke. Sannheten er at, treffer et barn er som et tveegget sverd. Det kan stoppe barnet fra å gjøre samme feil to ganger. Likevel, i de fleste tilfeller pleier det å etterlate et varig dårlig inntrykk på barna.

Overdreven fysisk avstraffelse fører til traumer hos barnet og en rift mellom foreldrene og barna. Barn har en tendens til å utvikle hat og bitterhet i sine hjerter mot sine foreldre, og i forlengelsen av, mot andre voksne og autoriteter. Således er hensikten med barnets trykket, noe som er å få barn utvikler en behagelig personlighet gjennom faget, overvunnet.

Hvordan å stoppe treffe barna. Forstå.
Hvordan å stoppe treffe barna. Forstå.

Noen sier det er bare en slags barn treffer, det er, fysisk treffer barnet. Men, noen anser følelsesmessig treffer et barn som en annen form for barnet å treffe. Fysiske treffende etterlater fysiske arr, samt følelsesmessige arr. Emosjonelle trykket, på den annen side skaper varige følelsesmessige arr og en emosjonell byrde at barn kan bære med dem før de vokser opp og har sine egne familier.

Det anbefales å stoppe "treffe" barna, enten fysisk eller følelsesmessig. Det finnes andre måter å disiplinere likevel som ikke krever fysisk eller følelsesmessig treffer et barn. Her er to enkle og effektive tips om hvordan å stoppe treffer barna:

  1. Forstå. Foreldre bør forstå at barna trenger deres forståelse. Foreldreskap er enkelt. Det er grunnen til at foreldre bør forstå at barn også trenger plass. De trenger ikke nedlatende foreldre som er altfor beskyttende for deres eget beste. De har fått oppleve å spille og få hendene skitne noen ganger. De bør ikke bli straffet gjennom forlegenhet, en svært vanlig måte følelsesmessig treffer noen, eller gjennom spanking, som er en form for fysisk treffer et barn. Barna setter pris på kule foreldre mer enn de som er for konservative, rene og pene, eldre folk. Det er ingenting galt med sistnevnte type foreldre, men sine over protectiveness kan dempe barnas ånder. Barn trenger å gå ut, ha det gøy, og oppleve verden utenfor sine egne hjem. Som foreldre, være kul tjener ikke bare kjærlighet, men også en dypere bånd med sine barn.
  2. For mye er dårlig. Det er kult når foreldre lar barna sine å leke med andre barn, håndtere barns raserianfall ved å gi etter noen ganger, eller å være tålmodig når du behandler dem. Men, er for mye dårlig. For mye tålmodighet, for mye å gi etter, og til mye frihet ødelegge barna. Ødelegger dem gjør dem utvikle en holdning av hovmod. Barn vil alltid være foreldrenes barn. De kan aldri være foreldre så lenge som sine foreldre bor. Barn trenger å vite hvem som er sjefen. Komme fysisk eller kaste sårende ord på dem er et nei nei. Privat å snakke med dem om forseelse deres faktisk fungerer. Foreldre må fortelle barna i enkleste, men den mest effektive måten at det de gjorde var galt. De bør snakke om konsekvensene av barnas handlinger og hvor ille de føler om barnas dårlig oppførsel. Av dette, foreldrene tjener barnas respekt for deres autoritet.

Korporal eller fysisk avstraffelse. For mye er dårlig.
Korporal eller fysisk avstraffelse. For mye er dårlig.

Nå som du vet bedre alternativer for å disiplinere barna dine, vil du ikke trenger å ty til å treffe dem lenger.