E2y

Hvordan å stoppe huset feline atferdsproblemer: cat opplæring

Sjekk ut disse tipsene for å forstå katt atferd

Folk elsker å ha katter som kjæledyr. De er mer selvstendige enn hunder og krever ofte mindre arbeid. Deres purring lyd kan også redusere stressnivået og lavere blodtrykk. Men de har atferdsproblemer, de to øverste blir søppel boksen problemer og skrape av møbler og tepper. Det er noen måter du kan stoppe disse problemene, og med litt tålmodighet og arbeid, kan de flott tillegg til ditt hjem.

  1. Har dem sjekket ut av veterinær før du prøver noe annet. De kan bli stresset veldig enkelt ved endringer, bevegelser eller tilføyelser til familien din. De kan reagere på endringen ved å ikke bruke søppel boksen, skrape opp møbler eller sprøyting ting. I tillegg kan syke katter har vanskeligheter med å gjøre det til kull-boksen i tid. Før trening, ta dem med til veterinæren for å sørge for at de er friske.
  2. Rengjør søppel boksen to ganger om dagen. Mange vil ikke bruke en søppel boksen som er skitten. Hvis du er i stand, skrubbe søppel boksen ut og la lufttørke en gang i uken. Pass på at du bruker en uparfymert, clumping kullet.
  3. Vurdere å ha flere søppel boksene. Mange av dem liker urinering og avføring på forskjellige steder. Du bør også ha en ekstra en for hver katt i huset. De kan være svært kresen om å bruke en andre katter har brukt.
  4. Hvis katten din er urinering på teppet, gardiner eller møbler, rengjør området med en enzymatisk renere. Dette vil bidra til å eliminere lukten og flekken. Din lokale dyrebutikk skal selge et slikt produkt.
  5. Spay eller kastrere katten din. Når forstå katt atferd, vet at mye av aggresjon problemer forverres når katter ikke er løst. Dette vil ofte slutte sprøyting på møbler og gardiner i 90 prosent av katter. Dette vil også hjelpe hvis hannkatt har aggresjon problemer.
  6. Hvis kjæledyret ditt er en clawer, start ved å holde sine negler trimmet. Du kan be din veterinær eller din lokale dyrebutikk for en anbefaling på en klo clipper. Å trimme neglene, trykker forsiktig på fotpute å utvide klo. Klipp av den tuppen av neglen, være forsiktig med å skjære i den rosa delen av neglen. Hvis du går inn i rosa del, vil spikeren blø, og de kan hoppe og prøve å løpe vekk fra deg. Hvis du har problemer, be dyrlegen om å vise deg hvordan.
  7. Gi dem et sted å klo, som en skrape innlegget, eller en trestamme. Gni catnip (kattemynte fungerer ikke på katter mindre enn 5 måneder gamle) i skrape innlegget og vise dem hva de skal gjøre med det. Oppmuntrer atferden med behandler og ros. Trening kan ta en stund, men med den rette mentaliteten kan være en givende opplevelse.
  8. Bruk dobbeltsidig-tape. Hvis de bruker en dør post eller sofa konstant for å skrape, prøv å bruke dobbeltsidig-tape for å hindre dem fra å skrape dette området. Dette er en god trening teknikk. Gjør dette bare hvis du har gitt dem et annet sted å klø, som en post-ellers vil de bare finne et nytt sted.
  9. Bruk en foul smelling produkt som ingen scratch. Sjekk med din veterinær eller lokale dyrebutikk for anbefalinger.
  10. Påfør klo dekker til negler. Claw dekker, under produktnavnet myke poter eller Soft Claws, er et relativt nytt produkt. Plast tips brukes til å dekke lover. Din veterinær kan være i stand til å bruke dem, eller du kan være i stand til å bruke dem hvis du har en myk katt.