E2y

Hvordan å stoppe hundene fra å miste

Shedding er et vanlig problem blant hunder

Shedding er et vanlig problem blant hunder, uansett rase. Men hvis rasen av hunden din har en mykere, finere hår, kan Shedding vise seg å være en alvorligere situasjon. Det spiller ingen rolle om håret av hunden din er lang eller kort.

Nå innser at når hunden er Shedding

Nå innser at når hunden er Shedding, kan alle i husholdningen være i faresonen. De kommer til å være utsatt for allergier og andre puste-relaterte komplikasjoner. Hjem estetikk kan også være et problem. Hundens pels er sikkert kommer til å rote opp både møbler og teppe stykke. Stopp hundens pels fra Shedding ved å gi akt noen av disse anbefalingene:

Hvordan å stoppe hundene fra å miste. Bortsett fra å bruke de riktige gadgets.
Hvordan å stoppe hundene fra å miste. Bortsett fra å bruke de riktige gadgets.

  • Stelle hunden. Riktig stell kan i stor grad bidra til å holde hundens nydelig pels vakker og sunn. Når du vasker hunden din, sørg for å rense sin pels og hud grundig. Hvis du ønsker å gjøre det mer effektivt, kjøpe en vask dusj vedlegg. En god en kan koste fra 15€ til 75€. Ja, det kan være litt kostbar, men det kan sikkert gjøre bading din favoritt pet mye enklere. Vaske dusj vedlegg kan inneholde vann. Det er også tenkt å garantere at sjampo er komplett skylles ut av hundens pels og hud.
  • Bortsett fra å bruke de riktige gadgets, du bør også kilde egnet sjampo og balsam for hundens pels og hud type. Shampoos ment for menneskelig hår kan ikke ha de nødvendige ingredienser for å øke hundens pels og hud. Sjekk ut om hunden din har flass, også. Hunden din kommer til å trenge en sjampo beregnet å helbrede tørr hud.
  • Børste og kam hundens hår. Spesielle børster og kammer er utviklet for å hjelpe deg å administrere Shedding av hundens hår. Ved å børste og gre hundens hår daglig, kan du betydelig forbedre kvaliteten og styrke.
  • Suge ut hundens underull. Du kan lett mestre teknikken ved å benytte et vakuum hund pensel. Det er først og fremst utviklet for å hjelpe deg å fjerne hundens underull. Det er veldig lett å håndtere. Alt du trenger å gjøre er å plassere den på slutten av støvsuging slange og vips, er du klar til å oppfylle oppgaven. Du kan bestille et vakuum hund pensel fra en nærliggende dyrebutikk.
  • Mate hunden med riktige vitaminer og næringsstoffer. Hvis hunden din er underernært, er det inarguably mer utsatt for Shedding. Siden det ikke får nok vitaminer, opprettholde helsen sin pels og hud blir mer utfordrende. Sjekk ut mat for hunden din. Hvis den ikke inneholder betydelig mengde protein, må du balansere den med hunden vitaminer. Hvis hunden din ikke får nok næringsstoffer fra maten sin, vurdere å legge olivenolje i kostholdet sitt. Om en spiseskje er nok. Vær oppmerksom på at olivenolje er en stor kilde til Omega-3. Omega-3 kan gjøre hunden pels og hud mye sunnere. Ikke bekymre deg. Hunden din er ikke til å avvise sin mat etter blanding olivenolje. Olivenolje er smakløst så nesten, er hunden din ikke kommer til å bli plaget med det.


Hvis Shedding blir alvorligere, ta kontakt med en veterinær. Han kan bekrefte om Shedding er forårsaket av en annen helseproblem.