E2y

Hvordan å stoppe foreldre fra griner

Tenåringer ofte klager over at en av vanskelighetene med å håndtere sine foreldre er konstant mas. Enten det er å griner om husarbeid, lekser, går ut eller atferd, kan det griner bli en kilde til spenning for både barnet og foreldrene. Her er noen strategier for å bruke for å kunne stoppe foreldre fra griner.

Hvordan å stoppe foreldre fra griner. Vil lytte nøye når du blir gitt instruksjoner.
Hvordan å stoppe foreldre fra griner. Vil lytte nøye når du blir gitt instruksjoner.

  1. Vil lytte nøye når du blir gitt instruksjoner. Noen ganger kan instruksjonene ikke er blitt gjennomført fordi det ble misforstått eller du bare ikke virkelig lytte. Vær oppmerksom og skru ned musikken når foreldrene går inn og forteller deg noe. Å vite hva som forventes av deg vil hjelpe deg styre tiden din slik at du vet hva du må gjøre.
  2. Blir enige om en tidsramme når ork eller spesifikke aktiviteten skal være ferdig. Når foreldrene dine forteller deg å ta ut søpla, spør etter når det skal gjøres. Hvis du ikke kan oppfylle ork med en gang, har en tid når du kan og sørg for at du holder din del.
  3. Gjøre kompromiss. Hvorfor ikke trene en avtale der når du er gitt en frist for oppgaven din å være ferdig, kan foreldrene dine ikke maser eller sjekke inn på deg til å få det gjort? Hvis dine foreldre maser deg før den fastsatte frist, da dine foreldre er nødt til å være en for å gjøre ork eller du får en dollar. På den annen side, hvis du ikke får ork gjort av den avtalte fristen, da dine foreldre kan be deg om å betale en bot. Forhandle et system som fungerer for dere begge.
  4. Gjør oppfylle oppgaven. Den beste måten å stoppe noen fra griner er å gjøre hva som kreves av deg med en gang. Også, når du gjør oppgaven, må du gjøre det riktig og du gjør det godt. Ikke gjør en halv assed jobb med noe. Moren din vil bare komme rett tilbake og gjøre deg gjøre det igjen. Du vil begge bare kaste bort tiden din, og det kan eskalere til en fullverdig kamp.
  5. Gjør avsløre når du får noe gjort. Dette kutter ned griner fordi dine foreldre kan feilaktig tror at ork ikke er fullført ennå når det faktisk har.
  6. Gjør frivillig informasjon. Noen griner er gjort spesielt når du skal ut. Slapp helt av. Dine foreldre ønsker ikke å kontrollere deg og kjede deg til sengen. De bare vil være sikker på hvor du skal finne deg og sikre at du vil være trygg. Når du ber om tillatelse til å gå ut, må du være åpen og gi hvem, hva, hvor, når og hvorfor av det. Du kan også skrive ut en liste over din venns navn og deres kontakt med tall, slik at de vil være i stand til å finne deg. Når du skal ut, skrive ned informasjonen hvor du skal gå og et kontaktnummer. Hvis du har en mobiltelefon, svare på det når mamma ringer. Ellers kommer du til å få mer griner når du kommer hjem.

Husk at griner av foreldre er virkelig gjort ut av kjærlighet og omtanke for deg. Foreldrene dine vil bare sørge for at du vokser opp til å være ansvarlig, ærlig og pålitelig. Hold kommunikasjonslinjene åpne og virkelig vise hvor ansvarlig du er. Du vil merke at det griner stopper når du begynner å gjøre det som er spurt.