E2y

Hvordan å stoppe en papegøye fra bitende

En papegøye er en fascinerende kjæledyr å beholde

En papegøye er en fascinerende kjæledyr å beholde. Det er trolig en av årsakene til at folk liker deg eier en. Men siden de fleste fugler som vanligvis bite, har din favoritt papegøye tendens til å gjøre en lignende ting, også. Være advart. Du kan bli skadet når papegøye biter deg.

Hvis du ikke vil at papegøye å være aggressive, forberede å temme og trene det ikke å bite. Les videre for å finne noen måter å korrigere din papegøye er uønsket biting atferd:

  • Forstå hvorfor papegøye biter. Som alle andre fugler, biter din papegøye fordi det ser handlingen som en naturlig måte å spille. I deres verden, kan bite din papegøye til å samhandle med andre fugler. Det kan også velge å bite å uttrykke sin begeistring eller sinne. Så, hvis du overraskelse (eller skremme) din papegøye, kan den automatisk ty til biting deg.
  • Slappe av når du er nær papegøye din. Din papegøye kan lett oppfatte din angst eller nervøsitet. Når det skjer, er du papegøye kommer til å føle seg engstelig eller nervøs, også. Så hvis du har tenkt å ringe sin oppmerksomhet for temming og trening, sjekk ut selv først. Ro deg ned. Føle deg trygg. Kanskje tar flere minutter for å løsne opp er nok. Du kan prøve noen dype pust rett før du begynner å kommunisere med kjæledyret ditt. Hvis du får til å komponere deg godt, kan du forvente at papegøye å svare på en lignende måte.
  • Observer papegøye. Du må finne ut hvorfor papegøye biter. Vær oppmerksom på sin kroppsspråk. Legge merke til dens atferd. Hva skjer normalt før din papegøye biter? Når du observerer det, unngå å gjøre direkte øyekontakt. Du bør også varsle deg selv og unngå å vise noen følelser mens du er i samspill med det. Ved å se ut sin kroppsspråk og atferd, kan du enkelt strategize din temme og trene teknikker.
  • Bare gå bort. Når papegøye biter deg, minn deg selv for ikke å frik ut. Det er bedre å bare få ut av rommet. Hvis du føler for å gråte eller rope bare for å "release" eller "vent" smerten, velger å gjøre det langt borte fra din kjære papegøye. Viser din "reaksjon" til papegøye din kan bare forverre situasjonen. Selvfølgelig bør du lære av erfaring, slik at du kan forhindre at det skjer igjen.
  • Finne ut om din papegøye ønsker å være alene. Vanligvis biter en papegøye fordi den ikke vil noe selskap. Når du prøver å få det ut av buret sitt, forventer en reaksjon fra papegøye din. Hvis det har til hensikt å bo inne buret, kan det velge å bite deg. Din papegøye kan også bite deg mens du spiller med det, spesielt når det blir båret bort eller blir for opphisset. Så, når det biter deg, raskt sette den tilbake inne i buret og lukke døren.


Bestrebe seg på å være tålmodig i temming og trening din papegøye

Hvordan å stoppe en papegøye fra bitende. Forstå hvorfor papegøye biter.
Hvordan å stoppe en papegøye fra bitende. Forstå hvorfor papegøye biter.

Bestrebe seg på å være tålmodig i temming og trening din papegøye. Det kan ta tid før det heeds dine instruksjoner. Være mer i samsvar med de tingene som du gjør. Du kan endre sin atferd når det blir mer kjent med mønstrene.