E2y

Hvordan å stoppe å krangle i et forhold

Konstant argument i et forhold kan være en reell nedtur

Konstant argument i et forhold kan være en reell nedtur. Det kan påvirke ditt forhold til andre, kan det absolutt distrahere deg fra jobben din og viktigst, kan det virkelig knuse selvtilliten. Enten du hadde en krangel med moren din, med din ektefelle, søsken eller barn, det hele koker ned til én ting-det er vondt den personen som du virkelig elsker. Intense følelser kan bringe frem det beste og verste i deg. Dessverre disse misforståelser ofte utløse dype følelser som kan ha en negativ innvirkning på andre. Unødvendig å si, det finnes bedre alternativer som du kan gjøre for å stoppe denne tilt fra å gå for langt. Les videre for å lære mer.

Hvordan å stoppe å krangle i et forhold. Ikke rettferdiggjøre dine feil.
Hvordan å stoppe å krangle i et forhold. Ikke rettferdiggjøre dine feil.

  1. Aldri anta. Når du snakker med din kjære, er det viktig at du avstår selv fra forutsatt at du allerede vet hva han er i ferd med å si. Dette kan være svært irriterende og helt frustrerende. Hoppe til konklusjoner hever alltid en ufortjent argument om noe som du selv ikke engang sikker på om det er sant eller ikke. Det er avgjørende at du bare holde seg til fakta til enhver tid. Mange relasjoner slutt på grunn av dette så watch out!
  2. Lær å lytte. Par ofte argumentere grunn av mangel på kommunikasjon. Den eneste måten å endre dette er for deg å begynne å lytte og oppriktig forståelse av hva den andre personen har å si. Ikke vær avvisende. Dette vil gjøre ham til å føle uviktig og ignorert. Hvis forholdet er viktig for deg, sørg for at du gjør en innsats for å betale full oppmerksomhet hele tiden.
  3. Ikke rettferdiggjøre dine feil. Hvis du gjorde noe galt, klipp stolthet og bare innrømme det. Umiddelbart si beklager, men sørg for at du virkelig mener det! Du kan ikke forsvare noe som ikke er riktig så bare la det gå. Lære å akseptere dine feil med ydmykhet og oppriktighet.
  4. Vær ærlig! Lyve for din kjære vil bare gjøre ting verre. Det er lettere å være ekte enn late. Dette kan fungere for alle kortsiktige relasjoner, men hvis du ønsker en meningsfull slektskap, deretter slutte å gjøre opp historier med ulike versjoner! Kom ren og din kjære vil sette pris på din ærlighet mer enn du kan forestille deg.
  5. Vær klar til enhver tid. Slutt å snakke i koder som bare du kan forstå. Kommunikasjon er spesielt designet for å uttrykke hverandres tanker klart. Bare si hva du vil si på en enkel måte. Dette kan forkorte argument, dermed sparer du mye tid og krefter.

Hvis du virkelig ønsker å leve i harmoni med din kjære

Hvis du virkelig ønsker å leve i harmoni med din kjære, sørg for at du er oppriktig og ærlig når du gjør dette. Ikke etterkomme. Være forpliktet! Mest av alt, ikke dvele ved fortiden, da dette bare vil lamme deg i nåtiden. Hvis du ikke gi slipp på alle dine angrer, kan du aldri gå videre, og du kan aldri opprettholde langsiktige relasjoner. Lær av dine feil ved umiddelbart å bruke dem til dine handlinger. Dette er den eneste måten du kan stoppe alle argumenter i noen relasjoner, og erstatte den med konstruktiv kommunikasjon.