E2y

Hvordan å spørre foreldrene for et skoleball limo

En prom er en av de viktigste anledninger i livet til elevene

En prom er en av de viktigste anledninger i livet til elevene. De ønsker å gjøre det så minneverdig som mulig. Leie tuxes og donning kjoler, blir gjort opp og stylet i siste mote å være så glamorøst som mulig de tingene som de ser frem til under den store prom night. Og blir kjørt i en limousin og ankommer i stil gjør prom night en veldig spesiell kveld. En limo utleie kan være kostbart. Foreldre er skeptiske til å leie en limo fordi de også bekymre seg om sikkerheten til de som skal sykle i den. Hvis du har satt tankene for denne spesielle once-in-a-lifetime opplevelse, her er noen ideer om hvordan du be foreldrene dine om et skoleball limo.

  • Før du ber foreldrene dine direkte for pengene for en limo utleie, gjør din forskning først. Finn ut de selskaper som tilbyr limo tjenester i nabolaget ditt og spørre om deres priser, utvalget av service, tilleggsavgifter hvis det er flere stopp skal gjøres, hvor mye som skal deponeres og om tips er inkludert i leien. Kontroller limousiner som er tilgjengelige og sørge for at du får sin brosjyre og bilder av limousiner som de har. Det ville være bedre hvis du kan besøke de ulike selskapene og be om å se de faktiske limousiner de har for utleie.
  • Sørge for at selskapet er lisensiert og at deres sjåfører er også lisensiert til å drive en limo. En lisensiert selskapet vil bli sjekket og testet av en styrende enhet og deres sjåfører vil bli kontrollert og narkotika-testet. Be om sertifisering som dette er en del av dokumentet som vil tilfredsstille dine foreldre som de vil være trygg på at selskapet er lovlig, og vil gi god service.
  • Snakk med dine andre venner, og bestemmer seg for å dele den limo med dem. Dette vil bidra til å minimere dine foreldres ekstra budsjett etter at de har kjøpt din kappe, og betalt for makeup og hår salon avtale for den store dagen. Be vennene dine til å diskutere dette med foreldrene og be dem bidra til å overbevise de andre foreldrene.
  • Vis dine foreldre den komparative analysen som du har gjort for de ulike limo tjenester og prisklasser. Ta med sertifiseringer som du har fått, samt kopier av leiekontrakten. Fortell foreldrene dine som tenker på belastningen på sine lommebøker, slik du gjør konsesjon for å dele limo utleie med noen av vennene dine.
  • Planlegge en alternativ bruk for limo mens du og vennene dine er på skoleball. Foreslå for dine foreldre at de også kan nyte luksusen av å ri i en limo ved å bruke det til chauffer dem til middag og tilbake. Siden limo vil bli din for rundt seks timer, og vil kun bli brukt til å ta deg til skoleball og tilbake, kan de andre bli satt til god bruk. På denne måten foreldrene dine vil også ha en hyggelig tid som deg og har en smak av luksus selv for en begrenset periode.

Hvordan å spørre foreldrene for et skoleball limo. Før du ber foreldrene dine direkte for pengene for en limo utleie.
Hvordan å spørre foreldrene for et skoleball limo. Før du ber foreldrene dine direkte for pengene for en limo utleie.

Dra full nytte av limo når foreldrene dine har godkjent av forespørselen. Plan for deg og dine venner til å nyte denne smak av luksus. En limo er utstyrt med alle slags elektroniske gadgets som vil være til disposisjon for kvelden. Du kan ta med din favoritt musikk-CDer og DVDer og se på TV og generelt begynner å komme i feststemning. Ikke glem å ta masse bilder i og utenfor limo å huske fantastisk kveld på skoleball.