E2y

Hvordan å smile å tiltrekke seg jenter

Det er alltid hyggelig å se folk smile

Det er alltid hyggelig å se folk smile. Smilende innebærer en forfriskende følelse som letter ut stress og utgivelser smerte. Smilende kan også brukes til å vise din interesse for noen.

Å ha jenta i drømmene dine tar mye krefter

Å ha jenta i drømmene dine tar mye krefter. Godt utseende er aldri nok, en god personlighet er ofte en egenskap som jenter ser etter. Å ha et godt førsteinntrykk er ofte et krav om å være vellykket din omgang med jenter. Det er her en attraktiv smil kan være svært nyttig, og kan tjene som en nøkkel til din drømme jentas hjerte.

Hvordan å smile å tiltrekke seg jenter. Pass på at du trener riktig dental hygiene.
Hvordan å smile å tiltrekke seg jenter. Pass på at du trener riktig dental hygiene.

Smiler ikke alltid fører til å få jenta du alltid har ønsket. Det må gjøres på en forsvarlig måte. Her er noen forslag for å tiltrekke henne.

Pass på at du trener riktig dental hygiene

Pass på at du trener riktig dental hygiene. Puss tennene hver etter måltid, så det blir ingen matrester igjen i mellom tennene. Jenter liker gutter med tenner som er godt tatt vare på. De er veldig ivrig på den saks skyld. Det vil være en stor fordel for deg å gjøre det til en vane å utøve forsvarlig dental hygiene.

Unngå en spiller smil og nervøse smil

Unngå en spiller smil og nervøse smil. En perfekt smil utstråler selvtillit. Unngå bekymringsfull, tenker på dårlige ting, eller å være nervøs når smilende foran jenter. Ikke forkjøpet selv, tenker at de ikke vil like deg, fordi det vil skape en falsk smil, som er en stor turn off for jenter. Men ikke bli overmodig når smilende. Ikke tenk på de måter på hvordan å manipulere jenta sinn fordi det vil ofte resultere i en spiller smil.

Slapp av og vise et vennlig smil

Slapp av og vise et vennlig smil. Å ha deg fri fra noen tanker om hvordan å være presentabel vil hjelpe deg å tiltrekke jenter. Være spontan med smilet der, har ikke tenkt det. Det er best å bare gå med strømmen når smiler til noen. Ikke tving smil. Å være spontan vil produsere et vennlig smil, som formidler ærlighet.

Gjør en øyekontakt

Det er alltid hyggelig å se folk smile. Unngå en spiller smil og nervøse smil.
Det er alltid hyggelig å se folk smile. Unngå en spiller smil og nervøse smil.

Gjør en øyekontakt. Ser jentene i øynene når smilende vil gjøre dem føle din oppriktighet. En øyekontakt sikrer du at jenter får den meldingen du ønsker å formidle dem. På denne måten vil du lett bli lagt merke til og tiltrekke seg oppmerksomhet.

Ikke gjør ditt smil er for lang

Ikke gjør ditt smil er for lang. Smiler i noen minutter kan få jenta irritert og kanskje tenke på deg som en freak eller en stalker. Det kan føre til en skremmende følelse, så bedre å holde det kort og enkelt.

Det er ingen bedre måte å tiltrekke seg jenter enn å smile naturlig

Det er ingen bedre måte å tiltrekke seg jenter enn å smile naturlig. Ved smilende spontant, kan du lett trekke oppmerksomhet fra noen. Du trenger ikke å være veldig forsiktig på hvordan du vil smile. Du må bare gå med strømmen av situasjonen og gi jentene en hyggelig, vennlig, naturlig smil. Selvfølgelig vil det være nyttig å utøve forsvarlig dental hygiene. Rengjøre og perfekt arrangert tenner vil være en stor attraksjon for jenter. Det kan bidra til å øke selvtilliten din og øke sjansene for å gjøre et godt inntrykk på den jenta du vil ha.