E2y

Hvordan å sette en baby til å sove igjen

Det er vanskelig nok å få et barn til å sove

Det er vanskelig nok å få et barn til å sove, men det er enda vanskeligere når du trenger å sette dem tilbake til hvilemodus. Det er noen tilfeller som problemområder babyer når du sover. Noen av disse er temperatur, støy og spesielt våte bleier. Disse ofte gi foreldre en stressende natt eller noen ganger de blir avbrutt fra endt husarbeid, men foreldrene er veldig ivrig etter å sette dem tilbake til å sove til slutt hva de gjør. En komplett søvn uten avbrudd er svært viktig for babyer. Det fremmer deres vekst og øker deres immunsystem.

Den første måten å sette babyen til å sove igjen, er å finne ut hva som vekket dem opp i første omgang. Her er noen årsaker som forstyrrer en sovende baby

Hvordan å sette en baby til å sove igjen. Det er vanskelig nok å få et barn til å sove.
Hvordan å sette en baby til å sove igjen. Det er vanskelig nok å få et barn til å sove.

  • Sjekk barnets bleie - hvis det er vått, endre det så fort som mulig. Etter gjør det, vil barnet være i stand til å gå tilbake til å sove på et blunk.

  • Babyer ofte våkner når de er sultne. Bare mate dem og sette dem tilbake i dvale når deres sult er oppfylt.

  • Noen ganger, babyer våkne opp fordi noe er irriterende dem eller hvis temperaturen er ubehagelig. Prøv å sette dem til å sove i et komfortabelt område eller slå på klimaanlegget for å avlaste dem - bare sørg for å stille inn temperaturen til en rimelig grad.

  • Høy lyd kan lett vekke en baby opp. Bare stoppe det som skaper støy eller i det minste redusere det. Babyer kan sove komfortabelt med myk musikk eller vanlig husholdning lyder.

  • Skarpe lys kan vekke en baby opp. Prøv å bruke en natt lys eller dempe lysene. Ved hjelp av lysene vil bare gjøre det vanskeligere for babyer å gå i dvale.

Avgjøre hva som forårsaker en baby å våkne opp vil gi deg en mer konsis titt på hvordan å sette dem tilbake til hvilemodus. Nå som du vet hva som kan og kan vekke barnet opp. Her er de tingene eller måter å sette en baby til å sove igjen:

Hvordan å sette en baby til å sove igjen.
Hvordan å sette en baby til å sove igjen.

  1. Hvis du ønsker å sette barnet til å sove på et øyeblikk, ikke plukke dem opp ennå. Gni pannen forsiktig med fingrene. Dette vil hjelpe dem å slappe av øynene og lukke dem etterpå, og de vil gå tilbake til hvile.

  2. Hvis barnet gråter, kan du bære ham eller henne, og prøve å gå rundt. Rocking en baby til å sove er en måte å øke hastigheten på å sette dem tilbake for å sove. Men husk at du ikke kan rocke en baby intenst.

  3. En av de beste måtene å sette en baby til å sove er å sette dem i en sittende stilling - krysse bena, plassere barnet på deg fanget og forsiktig bevege deg i en svaiende måte. Barnet vil føle seg komfortable og bevegelsen av fanget ditt vil sette babyen til å sove igjen.

  4. Mens kosing barnet, prøve å synge et par vuggesanger. Dette vil skape en mer behagelig følelse for barnet. Lyden av stemmen din vil være veldig betryggende for dem.

  5. Ikke rush babyen til å sove dette siden det vil ta dem lengre tid å holde seg. Tvinge dem vil gjøre dem irritert og enda mer rastløs.

Når du har gjort disse trinnene og babyen er tungt å sovne igjen, plassere dem tilbake til sengen sin. Støtte barnets hode og rygg som du legger dem forsiktig ned.