E2y

Hvordan å redde en maltese i florida

Det er mange Maltese som trenger en ny familie hvert år

Det er mange Maltese som trenger en ny familie hvert år. Hvis du er en hund elsker, har du sannsynligvis ønsker å redde en og gi den et nytt hjem. Dette vil være ganske enkelt, spesielt hvis du er bosatt i Florida. Florida har en stor bestand av hundene, og mange av hundene er i behov av en redning. Hvis du er interessert i å redde en maltesisk, her er noen tips du bør vurdere.

  • Koordinere med redning grupper. Kontakt de ulike dyr redning samfunn og tilfluktsrom i Florida og verve deg selv som en potensiell adoptivfamilie. La dem din kontaktinformasjon, så i tilfelle det er en maltesisk som må vedtas, kan du lett kontaktet. Heldigvis redning organisasjoner har sine egne nettsider, noe som gjør det enklere for deg å holde kontakten med dem.
  • Vurdere ditt hjem som en omsorgsfull miljø for en redning maltese. Husk at en redning hunden har vært gjennom tøffe tider, og minst den trenger er et hus som legger mer stress. Så sørg for at huset ditt er en trygg, omsorgsfull miljø for hunden. Familiemedlemmene bør alle være imøtekommende. Selve huset er hunden-vennlig. Og de andre kjæledyr, hvis det er, bør være lett å komme overens med.
  • Ha hunden gjennomgå en behandling. Rescue Maltese er ofte syke. Hvis du skje for å bringe hjem en syk maltesisk, umiddelbart gå til en veterinær. Ha hunden sjekket, behandlet, og vaksinert. Hvis du tar vare på den godt, vil de syke Maltese gå tilbake til sin livlige og glade selv.
  • Innse at hunden ikke kan lett tilpasse seg det nye hjemmet. Dette skjer spesielt når hunden har vært i ly eller redning organisasjon for en lang tid. Selv om det mest sannsynlig har blitt trent og forberedt for adopsjon, kan hunden likevel viser noen atferdsmessige problemer. Så gi det en tid for å justere. Og sørg for å foreta justeringer lettere for hunden.
  • Fokus på trening av hunden. Hvis hundens atferdsproblemer somle lenge etter sin ankomst, må du kanskje ha den maltesiske omfattende opplæring. Atferdsproblemer kan være forårsaket av traumer, feil trening av sin forrige eier, eller noen andre forhold. For å gjøre treningen mye enklere, spør pekere fra andre maltesiske eiere eller fra en veterinær.
  • Vær klar for det ansvaret. Å eie en hund er et stort ansvar. Du vil måtte bruke mye tid, krefter og penger. Så redde en maltesisk bare hvis du vet du er i stand til å eie en. Hvis du ikke er klar for ansvaret, vil du mest sannsynlig gi opp hunden på et tidspunkt, slik at hunden nye stress og traumer.


Ingen Maltese bør traumatisert, forlatt eller forsømt

Hvordan å redde en maltese i florida. Koordinere med redning grupper.
Hvordan å redde en maltese i florida. Koordinere med redning grupper.

Ingen Maltese bør traumatisert, forlatt eller forsømt. Akkurat som mennesker, fortjener hver hund en kjærlig familie. Dessverre, det er tusenvis av dem som ikke er i en veldig pleie og omsorg miljø. Så vedta en av dem. Vedta en maltesisk er en beslutning som kommer til å endre hundens liv og din for alltid.