E2y

Hvordan å plukke en kasse størrelse for en valp

Kasse trening er utmerket for de fleste hunder

Kasse trening er utmerket for de fleste hunder, og velge riktig kasse størrelse for valpen er avgjørende. Når buret er for liten, vil det bli vokst ut for raskt. På den annen side, når kasser er for store til at de ikke er effektive.

Det første du må forstå er at hundene kasse er hans hiet

Hvordan å plukke en kasse størrelse for en valp. Kasse trening er utmerket for de fleste hunder.
Hvordan å plukke en kasse størrelse for en valp. Kasse trening er utmerket for de fleste hunder.

Det første du må forstå er at hundene kasse er hans hiet. Når kasse trening er gjort riktig, blir kasse et sted for komfort og sikkerhet. Mange kasse trente hunder vil gå til deres kasse på egen hånd bare for å ligge i fred.

Neste du bør forstå noen grunnleggende hundens atferd

Neste du bør forstå noen grunnleggende hundens atferd. Det viktigste å huske er at en hund ikke skal urinere eller ha avføring i hiet sitt. En enklere måte å huske dette er at hunden ikke vil rote der han er nødt til å sove.

Derfor

Derfor er nøkkelen til å være sikker på at hundene hiet, eller kasse, er liten nok til at hvis han tisser eller gjør fra seg i buret, vil han ikke være i stand til å komme bort fra rotet sitt. Du kan heller ikke vil at hunden skal bli altfor overfylt i kassen. Standarden tommelfingerregel med kasse dimensjonering er å velge en kasse som er stor nok for ditt kjæledyr til å stå opp, snu seg rundt, og la seg ned i.

Det første du må forstå er at hundene kasse er hans hiet. Neste du bør forstå noen grunnleggende hundens atferd.
Det første du må forstå er at hundene kasse er hans hiet. Neste du bør forstå noen grunnleggende hundens atferd.

Men du også ønsker kasse å være store nok til å romme den voksende hunden. Mange kasser nå tilby justerbare vegger som enkelt kan legges til innsiden av kassen. Dette tillater deg å ha en liten kasse for valpen, og som han vokser du bare flytte den justerbare veggen, noe som gjør hans plass større.

Når du velger hundens kasse

Når du velger hundens kasse, holde hundene rase og voksen størrelse i tankene. Når får en blandet rase hund fra en halvkilo eller redning, finne ut hvilken rase de tror hunden skal være. Base kasse utvalget på størrelse og vekt hunden din vil bli når fullvoksen. Dette vil tillate deg å fortsette å bruke kasse for trening i mange år framover. Vær sikker på at den kasse du velger har den justerbare barriere eller veggen slik at du kan lage kasse mindre for din voksende valp.

Det er andre ting å se etter når du velger hundebur

Det er andre ting å se etter når du velger hundebur. Noen kasser er separate vegger, gulv og tak som holder sammen med lange pinner. Husk at noen svært kreative og ressurssterke hunder kan dukke pinnene opp og ut av sted, kollapset kassen. Andre kasser er alle én enhet, er det bare å folde ned for lagring. Dette er veldig hyggelig enheter som er enkle å sette opp og ta ned. De er spesielt praktisk når du skal reise med kjæledyret ditt. Velg en kasse med en flyttbar skuffen inn i sokkelen. Dette vil tillate deg å enkelt rengjøre skuffen av hår, oppkast eller andre messes. Noen kasser er tilgjengelig som har dører i siden og den ene enden. Disse kassene gir større fleksibilitet i plassering i ditt hjem.