E2y

Hvordan å plukke en brudekjole stil

En av de viktigste kjoler du noensinne bære er din brudekjole

En av de viktigste kjoler du noensinne bære er din brudekjole. Alles øyne vil være på deg, så du må se helt fantastisk. Finne den perfekte frisyren for brudekjole tar litt tid, siden du ønsker å fremheve dine beste trekk og tone ned dine kroppsdeler som du ikke kan være komfortabel med. Med en rekke necklines, ermet lengder, rygg design og detaljer tilgjengelig, har du et bredt utvalg å velge mellom når det kommer til din brudekjole stil.

  • Vurdere kroppen. Ta en titt på kroppen din og finne dine beste trekk. Har du fine tonet armer? Har du en misunnelsesverdig bustline? Dette er egenskaper som du ønsker å spille opp eller trekke oppmerksomhet til. Deretter tar en titt på de tingene du trenger for å arbeide på. Er du petite? Er du tung rundt midsection? Det er en kjole design som passer enhver kropp type. Har en venn eller designer hjelpe deg med dette.
  • Bestemme når du skal gifte. Sesongen bryllupet vil hjelpe deg å avgjøre hva klesstil å velge. De fleste brudekjoler briljere litt hud, men stoffet valg og kuttet av kjolen vil bli påvirket av den tiden av året og dagen bryllupet vil bli holdt. Hvis du har en vinter bryllup, har en skuldertrekning å bli varm under mottakelse. For en sommer bryllup, velg noe stroppeløs. Hvis bryllupet er i sen ettermiddag til kveld, har en mer forseggjort kjole.
  • Bestem hvordan formelle bryllupet vil være. Innstillingen av bryllupet vil også diktere stilen på kjolen din. Hvis du har en strand bryllup, velge en kjole i myk og fri flyt stoffer. En corseted og tung tulled kappe vil ikke se riktig når du er på stranden. Hvis du har en formell sitte ned mottak, kan kappe være litt mer forseggjort, for eksempel en kjole med en lang katedral tog og omfattende perlebroderier. Hvis du skal gifte deg på tinghuset, kan en enkel kjole eller dress være nok for anledningen.
  • Sjekk de tilgjengelige alternativene. Få kopier av brude magasiner eller se på nettsteder slik at du kan se hva stiler er ute. Før du går til brude butikken, har en idé hva slags stil du leter etter, men være åpen for andre forslag.
  • Velg noe du er komfortabel i. Gå med en stil som lar deg flytte rundt og ha det gøy i. Din kjole bør la deg danse, gå, sitte og fest for en lengre periode. Hvis det holder slipping av, bunching eller er kløende, vil du ikke være komfortabel og det vil vise.


Brudekjoler er laget i alle budsjetter

Hvordan å plukke en brudekjole stil. Bestemme når du skal gifte.
Hvordan å plukke en brudekjole stil. Bestemme når du skal gifte.

Brudekjoler er laget i alle budsjetter, slik at du vil være i stand til å finne en kjole som du har råd til i en stil du leter etter. Forskjellen vil være i stoffet som brukes og hvor mye detaljering eller perlebroderier på kjolen. Ikke gå av designeren eller prislappen når du velger brudekjole. Finn noe som gjør at du ser flott ut og føle deg fantastisk.