E2y

Hvordan å øke en hund i en leilighet

Oppdra en hund i en trang leilighet kan være litt kjedelig og vanskelig. Men med gode forberedelser og engasjement, kan denne oppgaven være veldig enkelt å gjøre. Les videre for å lære mer om hvordan du kan øke en hund i en leilighet.

  1. Det er svært viktig at du vurdere størrelsen på din flatskjerm. Hvis du lever for tiden i en stor og romslig leilighet, kan du få en mellomstor hund. For alle personer som har små leiligheter, vil små eller leketøy hunder gjør. Velge en stor størrelse hund er definitivt ikke en god idé. Du må også faktor i den type hunderase som du kommer til å kjøpe. Hvis du får en mellomstor hund, sørg for at det ikke er under den sportslige typen som disse hundene er veldig aktive, og er alltid hyper. Det anbefales at du velger en hund som har en mild temperament. Små hunder som Chihuahuas, Pomeranians, Shit-zhus, Bulldogs, Pugs og lignende er ideelle for leilighet kjæledyr.
  2. Forbered din leilighet tilsvarende. For å minimere stresset som du kan oppleve når heve en hund, sørg for at ting er klar til å ta i hundens shenanigans og lekenhet. Hvis leiligheten er dekket med hvite, skinnende teppe, endre eller fjerne den! Også holde alle dine dyre og høyt verdsatt skjermer i et sikret område. Så mye som mulig, ikke velger hvitt farget sofaer og lignende. Denne måten, vil du ikke bekymre deg unødvendig flekker.
  3. Det er viktig at din hund er godt trent eller i det minste, vet de grunnleggende kommandoene som sitte, opphold, stå og lignende. Dette er så hundens oppførsel kan kontrolleres. Dette inkluderer pottetrening. Å ha en trent og oppførte seg hund kan hindre deg fra å ha klødd møbler, tygget på tøfler, rotete potte flekker over gulvet eller teppet og mye mer.
  4. En av de tingene som du trenger å gjøre regelmessig er å stelle hunden din. Hvis du ikke har tid til å gjøre det, sørg for at du tar ham til en profesjonell hundefrisør. Siden leilighetene er vanligvis vedlagt, er det viktig at du bade hunden din minst en gang eller to ganger i uken for å unngå en stinkende lukt. Har neglene klippet. For hunder med fluffy og lang pels, regelmessig kam og trimme dem for å unngå vindsperre. Hvis du ikke har tid til å stelle kjæledyret ditt, sørg for at du har alt det rette utstyret for å rense hunden din. Disse inkluderer spiker clippers, pels trimmere, hund sjampo, hund kam eller børste, slag tørketrommel, håndkle, hunden stå og lignende. Allot en plass for disse tingene. Alltid kompliment og gi hunden en klapp gjennom hele grooming prosessen slik at din hund ikke vil oppføre seg dårlig. Gjør dette regelmessig slik at hunden blir vant til prosedyren for å bli renset.

Hvordan å øke en hund i en leilighet. Det er svært viktig at du vurdere størrelsen på din flatskjerm.
Hvordan å øke en hund i en leilighet. Det er svært viktig at du vurdere størrelsen på din flatskjerm.

Dette er de tingene som du trenger å gjøre for å lykkes heve en hund i en leilighet. Alltid huske, størrelsen teller. Sørg for at størrelsen på hunden din er perfekt for størrelsen på ditt sted. Lykke til!