E2y

Hvordan å nærme seg menn

Er du den lettskremte typen

Er du sjenert type? Eller kanskje du får tilbake i den sosiale scenen etter en lang pause og har glemt hvordan de skal nærme seg menn. Hvis du ønsker å lære å nærme menn kan du følge disse trinnene.

  1. Få øyekontakt. Når du spionere en fyr som gnister din interesse, vil du få hans i retur. Gjøre det ved å gjøre øyekontakt sofakroken eller over bordet. Hold kontakten i noen sekunder og deretter gå videre. Du ønsker ikke å presse eller gjøre fyren tror du stirrer eller stalking ham.
  2. Gå trygt. Hvis du gjør den tilnærmingen du trenger å gjøre det med selvtillit. Hold hodet høyt i stedet for å se på skoene dine. Hvis du er nervøs og avventende, vil den vise. I stedet forteller deg selv at det verste som kan skje er fyren vil ikke være interessert, og du kan gå videre til den neste. Kjenn din egen verdi og gå selvsikkert mot mannen du ønsker å nærme seg.
  3. Smil. Vær sikker på ditt smil er varm og gjør deg så imøtekommende som mannen du nærmer deg. Ta på deg vennlig ansikt.
  4. Ikke avbrudd t. Når du nærmer deg en mann vurdere hva han gjør før du hodet hans vei. Hvis hans er å ta del i en opphetet samtale med venner om en nylig basketballkamp, ​​nå er ikke tiden å nærme seg. Det samme gjelder hvis han er i ferd med å planlegge sin egen tilnærming med en annen kvinne. Ikke avbryt eller vil du ikke være i stand til å fange og holde hans oppmerksomhet.
  5. Si hei. En enkel hi eller hei er ofte den beste måten å begynne. Når du har fanget hans øyne og oppmerksomhet da ta skrittet fullt ut og si hei. Det kan virke som det vanskeligste skrittet, men mannen er ikke til å bite eller skrike på deg til å komme unna. Uansett hva din verste frykt er, er det ekstremt usannsynlig. Så si hei.
  6. Flørte. Hvis mannen er i det hele tatt mottakelig, vil han skifte sin oppmerksomhet, hans fokus og kanskje til og med hans holdning i din retning. Når det skjer, har du det signalet du trenger å vite at du kan flørte. Han er interessert nok til å chatte med deg på dette punktet. Hva som skjer videre og flørting vil avgjøre om han ønsker å bli kjent med deg bedre.
  7. Praktisere ofte. Å være trygg nok til å nærme seg en fyr tar praksis. Du er kanskje ikke i stand til å oppnå den bragden din første natt ute. Men hvis du øve disse trinnene noen helger på rad vil du bli mer trygg og bli i stand til å nærme seg menn når du føler en interesse.

Once upon a time var det uhørt for en kvinne å nærme seg en mann

Hvordan å nærme seg menn. Er du den lettskremte typen.
Hvordan å nærme seg menn. Er du den lettskremte typen.

Once upon a time var det uhørt for en kvinne å nærme seg en mann. Dagens kvinner har like muligheter i dating spillet. Så få der ute og følger disse trinnene for å nærme seg en mann som slår din interesse.