E2y

Hvordan å motivere barna til å utøve

Fordelene ved trening er høyt oppfattet disse dager

Fordelene ved trening er høyt oppfattet disse dager. Voksne vet at kroppen lett bryter ned uten trening. De fleste voksne vet dette, men barna gjør det ikke. De rett og slett ikke bryr seg mye om å holde kroppen sin unge. Trening er den siste tingen på deres sinn, spesielt nå som datamaskiner og mobiltelefoner har revolusjonert underholdning. Noen barn selv bryte inn raserianfall når du forteller dem å utøve eller flytte rundt mer. Hvis dette er tilfelle, så vil følgende tips hjelpe.

Hvordan å motivere barna til å utøve. Ikke si ordet trening.
Hvordan å motivere barna til å utøve. Ikke si ordet trening.

  1. Ikke si ordet trening. Til en gutt øvelse høres ut som et ork eller noe som må gjøres. Det vil avskrekke barnet fra å gjøre noe som helst. I stedet bruker de ord lek, spasere, tøyse rundt eller ha det gøy når du tror barnet ditt behov for å få sin daglige mosjon. Det kan høres enkelt ut, men det er faktisk veldig nyttig. Ifølge mange guider på oppdra et barn, er å spille den beste måten for et barn å trene. Kjører rundt mens ler er stor cardio og glir opp og ned en sklie utvikler øye og kropp koordinering.
  2. Bring i barn, leker, eller et kjæledyr. Mellom barn og voksne, det er denne viss barriere som utvikler seg som aldersforskjellen utvikler seg. Selv om det er tider når en voksen utvikler denne evnen til å gå sammen med barna, det skjer bare til noen få utvalgte. Når du ikke er en av de heldige, må du bringe inn andre barn. Spør en venn til å besøke deg, slik at du kan dele utgiftene for en barnepike på huset ditt. Sørg for at de andre barna er mer interessert i fysisk lek. Dette vil gjeninnføre moro i selve spillet for barnet ditt. Hvis du har nok budsjett, kan du også kjøpe en mini lekeplass. Noen barn utvikler en mer aktiv livsstil på grunn av deres hund. Hunder kan være mer overbevisende enn du til tider når det kommer til å spille. Bare sørg skjønt at barnet liker kjæledyr.
  3. Begrense datamaskin eller mobil tilgang. Hvis datamaskiner er årsaken til problemet, kan du alltids begrense barns tilgang til den. Begrense databruk for én time hver hverdager og et visst antall timer i helgene. I helgene kan du planlegge det før kveldsmat. På denne måten vil barnet ha en grunn til å gå hjem etter å ha gått rundt med venner.
  4. Bli den voksen person. Det er ditt ansvar å eksponere barnet ditt til å spille. Barn har en iboende evne til å spille når leker eller andre barn er rundt. Som voksen må du være sikker på at du vil tilbringe tid med barnet ditt i en park eller på en lekeplass, slik at de kan spille.
  5. Ikke være erstatning. Noen barn blir mer rolig med teknologi som deres venn eller lekekamerat fordi den fungerer som en erstatning til sine foreldre. Men når foreldrene er rundt, datamaskiner og mobiltelefoner blir andre til dem. Situasjonen du bør unngå er det motsatte av dette hierarkiet, at foreldrene ikke andre til teknologi. Hvis dette skjer, vil du ha en hard tid å få barnet utenfor dataskjermen.

Condition ungen for øvelsen trenger bare sunn fornuft, vilje og handling. Det betyr også at du bør bruke mer tid med barnet ditt, som ikke er en dårlig ting i det hele tatt.