E2y

Hvordan å lage et barns reise ønske bok

En reise ønske boken er et prosjekt du kan gjøre med barnet ditt

En reise ønske boken er et prosjekt du kan gjøre sammen med barnet ditt. Ved å ha barnet kompilere bilder og informasjon om steder han ønsker å se, lære deg barnet ditt om ulike land og oppmuntre hans entusiasme for læring. Kreativitet og fantasi er utviklet i tillegg. hvis du ikke kan fysisk besøke stedet akkurat nå, i det minste du kan gi ham noe å se frem til, og late som om han har en lang reiserute kommer opp. Dette er en morsom aktivitet å gjøre, spesielt når du har ferie sesong kommer opp.

Her er hvordan å lage et barns reise ønske boken.

  • Få en globus. Gnist barnets interesse i å reise og se de ulike stedene i verden ved å få en globus eller atlas. La ham se på ulike former av landene. Peke ut hvor de landet er, og vise hvor langt det er fra andre land i verden. Være sikker inkluderer havene og andre instanser som omgir landet. Hvis du ønsker å starte mindre, få et kart over Europa og starte med hva staten han lever i.
  • Se på bilder. Få reisemagasiner eller se National Geographic og andre reisetilbud kanaler for å vise ham severdighetene som finnes i andre land. Hvis han elsker dyr, kan du generere interesse derfra. For eksempel, hvis han er fascinert av sebraer, kan du fortelle ham å inkludere i reisebransjen ønsker bestille en afrikansk safari for å se dyrene det sin naturlige habitat. Du kan ha barnet klippe ut bilder av interesse å lime på hans ønske boken.
  • Forbered boken og materialer. Hvis du har en ekstra utklippsbok liggende rundt, kan du gi dette til ham for å gjøre om til reise ønske boken. Hvis ikke, kompilere sammen papirark, eller kjøpe en skissebok fra en kunst og håndverk forsyning butikken. For dette prosjektet, vil du også trenge saks, lim, tusjer og andre elementer som kan brukes til å dekorere sidene. Tildele en side eller et oppslag for et land som han ønsker å se.
  • La ham forskning. Hvis barnet sier han ønsker å gå for å se Frankrike, gå på nettet sammen og finne ut hva ting er der for å se og gjøre i landet. Han kan gjøre forskning i biblioteket eller lese blader. Han kan skrive ned informasjonen han har samlet. La ham finne ut hva språket snakkes, hva slags mat folk spiser og alle turistattraksjoner som kan være av interesse for ham.
  • Gjør det morsomt. Har barnet ditt tegne late flybilletter og boarding pass. Ta et bilde av ham og fortelle ham til å gjøre sin late pass. Han kan skrive ut de tingene han planlegger å gjøre i hvert land han besøker. Han kan også kle seg som om han skal på tur. Gi ham en gammel carry on koffert for late pakking. Dette prosjektet har et enormt spill potensial så maksimere det.


Hvordan å lage et barns reise ønske bok. Forbered boken og materialer.
Hvordan å lage et barns reise ønske bok. Forbered boken og materialer.

La barnet lage en ønskeliste reise bok vil la ham vite at det er mange opplevelser i verden han har ennå å møte. Det vil gi ham en forståelse av andre kulturer og utvikle seg i ham en følelse av nysgjerrighet og lurer på om verden. Kom i gang med dette prosjektet og se hvordan barnet ditt blir oppslukt i timevis!