E2y

Hvordan å lage en birdhouse se gamle

Fugl hus er flotte tilskudd til ethvert hjem, spesielt for fugl elskere som finner fred i å høre de kvitrende fugler. Ettersom årene går, tiltrekker fugler å hekke i fugl hus blir vanskeligere, og dermed behovet for å gjøre fugl husene ser så naturlig som mulig.

Hvordan å lage en birdhouse se gamle. Se etter den aktuelle birdhouse.
Hvordan å lage en birdhouse se gamle. Se etter den aktuelle birdhouse.

Dekorere din birdhouse på en slik måte at det ser gammelt bidrar til å tiltrekke fugler til det og legger også til en rustikk og forvitret føler for ditt hjem. Hvis du ønsker å vite hvordan å lage en birdhouse se gamle, her er de tingene du trenger å gjøre.

 • Se etter den aktuelle birdhouse. Finn et fuglehus som er rett og slett laget med naturlig tre og uten ekstra dekorasjoner.
 • C reate takstein. Bruk en sliping fat og drive den med en middels innstilling. Start fra bunnen av taket og går fra den ene kanten til den andre, huljern ut små seksjoner som er omtrent en fjerdedel av en tomme dype hver. Påfør trykket sakte og jevnt, slik at verktøyet ikke hoppe ut fra huljern som kan forårsake ulykker.

  Ikke bekymring dersom dybden av hver forsenkningen er ikke det samme, eller hvis de ikke er foret helt sammen. Hva du ønsker er å gjøre takstein vises nedslitte og ikke ofte repareres.

  Fullfør takstein på begge tak sider.

 • Legg låven brett. Barn styrene blir ofte brukt i gamle hus og låver å bli to side ved side stykker som har vært separert pga krymping grunn av alderdom. For å gjøre denne effekten, må du fjerne eller skru av taket først.

  C reate takstein. Legg låven brett.
  C reate takstein. Legg låven brett.

  Plasser birdhouse sidelengs og bruker en linjal og blyant for å markere vertikale linjer på tvers av birdhouse veggen. Avstanden mellom linjene bør ikke være lik, å foreslå tilstedeværelsen av låven styrene.

  Bruker en roterende verktøy eller tynne sagblad å gjøre carves på veggen. Ikke gjør hvert merke for dypt. Det er ikke behov for å gjøre linjene helt rett eller justert. Etterpå satte taket på plass.

 • Legg grove detaljer. Bruk vinkelsliperen litt av en roterende verktøy for å gjøre fuglen huset vises grovere og forvitret. Gjør de huljern vises litt dypt. Ta sandpapir og ru de ytre veggene av birdhouse. Glatte ut hjørner og kanter.

  Gjøre huset ser eldre og som om det utholdt en rekke harde vær. Bestem deg for hvordan du vil legge disse grove detaljer.

 • Flekker på birdhouse. Bruk mørk maling til fullt beis utsiden av birdhouse. La det tørke fra noen timer opp til en dag.

  Gang helt tørr, bruk elektrisk slipemaskin eller en vanlig sandpapir for å slipe utvendig i uregelmessige steder, til den naturlige trefargen er nesten synlig. Dette gir treverket en falmet og unattractive utseende.

  Etterpå repaint eller re-beis hele birdhouse, denne gangen med en lysere farge. Områdene du scuffed før vil absorbere fargen på lysere maling, mens områdene med en mørkere nyanse mørkere og tyngre.

  De varierende grader av letthet i malingen vil gjøre tre ser eldre og eldre. Legg et lag med klar uretan til slutt å gjøre det vanntett.


Bortsett fra denne teknikken i å gjøre birdhouse ser eldre, kan du også bruke en lommelykt til å brenne kanter og seksjoner i birdhouse. Når du er ferdig, bare satt opp birdhouse utenfor og vente til fuglene begynner perching på den.