E2y

Hvordan å komme over et brudd opp

Break ups er hardt

Break ups er hardt. Alle er enige, det er ingen tvil om det. Så hvorfor gjør du føler deg så alene i dette? Hvorfor virker det som om det er slutten på verden for deg? Fordi på noen måter, er det. Det er slutten på verden som ble delt med mannen som en gang var grunnlaget for livet ditt.
Når grunnlaget er den fjernes, faller det du har bygget. Det er ikke rart at livet føles kaotisk akkurat nå! Det kan være vanskelig å kjenne igjen nå, men ting vil bli bedre. Du vil le og smile igjen. Du kan elske livet igjen. Stol på meg på dette.

Hvordan å komme over et brudd opp. Godta og få støtte.
Hvordan å komme over et brudd opp. Godta og få støtte.

Det er ingen idiotsikker metode for herding din hule hjerte, men her er noen forslag til hvordan du kan komme over hjertesorg din.

 1. Godta og få støtte. Det første du bør gjøre er å erkjenne at det er ok at du er ødelagt. Under den første innlegget bryte opp fasen, kan du føle intens tristhet, sjalusi, skuffelse, sinne, eller rett og slett fornektelse. Du kan føle tilbøyelig til å handle ut eller gjøre noe dumt bare fordi du er opprørt. Ikke. I stedet tillater deg selv tid til å sørge. Vær ærlig med situasjonen. Meditere, skrive dagbok, finne trøst i dine venner, plukke opp en selvhjelpsbok i bokhandelen eller bli en online støttegruppe til å dele din sorg med dem som sannsynligvis kan relatere best.
 2. Skriv en ønskeliste. Det kan ikke virke veldig viktig for deg akkurat nå, men break ups er en flott mulighet for deg å gjenoppfinne livet ditt. Break ups ofte forlate din selvtillit ekstremt lav. Du kan føle ubetydelig, håpløs, eller rett og slett skjemmende. Men vet du hva? Ingenting av det er sant. Du er i kontroll over livet ditt. Du er i kontroll over feelings.Take din denne tiden til å skrive en ønskeliste. Din ønskeliste vil bli din personlige plan for hvordan å komme over bruddet din. Pass på å bare skrive ned ønsker at du alene kan være i kontroll over. Ikke skriv ned ønsker at du ikke kan utføre selv.

  Her er noen spørsmål å komme i gang:

  Skriv en ønskeliste. Få en klippe håret.
  Skriv en ønskeliste. Få en klippe håret.

  • Hvordan ønsker du å leve ditt liv fra nå av?
  • Hva er noen ting du alltid har vært interessert i, eller ønsket å gjøre, men aldri fikk rundt for å gjøre?
  • Hvilke typer mennesker ønsker du å omgi deg med?
  • Hva er noen ting du ønsker å forbedre deg selv?
  • Hvordan vil du nå dine mål?

  Når den opprinnelige ønskelista er ferdig, ta glede i å oppfylle hver enkelt. Føl deg fri til å endre eller legge til din ønskeliste til enhver tid. Husk at du er i kontroll over livet ditt.

 3. Utøve. Når du blir lei av å sitte rundt hjemme gråt, sturer, eller bare deprimert, foreslår jeg at du får opp og ta en tur. Kanskje hvis du er opp til det, kan du bli den lokale treningsstudio eller et fellesskap sport liga. Trene vil forbedre humøret ditt og hjelpe deg å få til sengs om kvelden hvis du har problemer med det.
 4. Endre ringetone. Hvis du stadig finne deg selv sjekke din mobiltelefon for tapte anrop, tekstmeldinger - håper din ex vil kalle, ta initiativ og endre ringetonen til noe else.Changing ringetone vil bidra til å hindre deg fra å assosiere innkommende samtaler med skuffelser av ikke mottar samtaler fra din ex.
 5. Få en klippe håret. Noen ganger må du bare se annerledes å føle seg helt nye. Går du få en splitter ny hårklipp og se en ny deg hver gang du ser i speilet.
 6. Kjøpe nye klær. Undertøy, sengetøy, tepper. Hvis budsjettet tillater det, kan du unne deg en splitter ny drakt som gjør at du føler deg nydelig. Mens du er på den, få nytt undertøy, sengetøy og tepper. Du vil føle deg uthvilt-og du vil ikke lukte din ex overalt hvis du er typen med en ivrig luktesans.
 7. Til slutt, dunke din ex av den lille pidestall du bygget i ditt hjerte. Ikke la din fortid diktere livet ditt. Ikke la spøkelset av ex hjemsøke ditt hjerte. Ditt liv er ditt og du er herre over din egen skjebne.