E2y

Hvordan å kle på en sommersolverv bryllup

Sommersolverv skjer hver 21 juni, og det er en feiring av overflod av jorden. Sommersolverv gjelder natur festligheter, og hvis du ble invitert til et bryllup som har dette temaet, vil du være nødt til å vite at den lille sorte kjolen ville bare ikke klippe den. Her er noen av de tingene å huske på hvis du vil vite hvordan du skal kle for en sommersolverv bryllup:

Hvordan å kle på en sommersolverv bryllup. Husk adjektiver lys og naturlig.
Hvordan å kle på en sommersolverv bryllup. Husk adjektiver lys og naturlig.

  1. Husk adjektiver lys og naturlig. Når du velger dine antrekk, husk at en sommersolverv bryllup handler om å feire dusør på jorden. Med dette i tankene, holde antrekket ser lys, breezy, ekte og ren, og styrer klar av alle antrekk som kan se for contrived eller modernistisk.
  2. Kjenner de rette fargene. Hvit og svart er ut, farger som representerer jorden og dens elementer er i. Tenk: rød, jord-tone brunt og grått, nyanser av blått og grønt.
  3. Velg et element. Her er et flott forslag: hvorfor ikke velge å representere ett av de fire elementene: ild, vind, vann, jord? Hvis du velger brann, gå rød og oransje. Vind og vann vil være godt representert ved fargene lys blå og grønn (velg en kjole som er ekstra flowy) og bære klær med jordfarger for å representere jorden.
  4. Velg de riktige stoffer. Nesten det eneste materialet du kunne ha til et sommersolverv bryllup er bomull. Sørg for å velge en lys, flytende variasjon.
  5. Unngå å gå for naturlig først. Du ville ikke ønsker å gå all-out naturlig i starten, siden bryllupet bare kan faktisk ha en semi-tradisjonelle, semi-sommersolverv tema. Det er derfor det er best at du bære en kjole som ligner på en cocktail kjole, men flowier og lengre. En wrap-around kjolen er fin. Bruke sandaler også, i stedet for høye hæler. Senere i resepsjonen du kan være tilbøyelig til å ta av sko, men vent til de nygifte gjør dette først.
  6. Vurdere å sette kranser av blomster på håret. En stor del av dekorasjoner i bryllupet vil være kranser av villblomster og frø. Det kan være lurt å ta del i denne dekorasjonen selv ved å plassere en krans på hodet. Dette, derimot, er anbefalt for det meste hvis du er en del av brude entourage.
  7. Gjør deg klar til å bli litt skitten. Det er vanlig for en sommersolverv feiring å ha en liten bit av natur-relaterte aktiviteter på slutten av mottaket. Noen av disse aktivitetene omfatter plante trær, synge på bål, og danse barbeint på de åpne feltene. På grunn av dette, vil du være nødt til å være klar til å bli litt skitten for mottak. Pass på å ha en komfortabel og velsittende dress slik at du virkelig kan nyte alle aktivitetene.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av måtene du kan kle på passende for en sommersolverv bryllup. Dette kan være svært ukonvensjonell, men husk, får ikke alle til å delta på en sommersolverv bryllup i løpet av livet, så anser deg selv velsignet og få mest mulig ut av anledningen. Lykke til, ha det gøy, og håper dette articled hjulpet deg ut!