E2y

Hvordan å kaste en stor 50 - års bryllupsdag parti

Foreldrene dine fortjener mer enn en klapp på skulderen for å gjøre det til sin 50-års bryllupsdag. De fortjener mer enn kake og champagne. Faktisk bør deres 50-års bryllupsdag være slik en fantastisk feiring at de som vil bli velsignet å vitne dine foreldres ekteskap mirakel skulle ønske å:

Hvordan å kaste en stor 50 - års bryllupsdag parti. Feire jubileum fest hjemme.
Hvordan å kaste en stor 50 - års bryllupsdag parti. Feire jubileum fest hjemme.

 • Get Married
 • Si sine løfter på nytt
 • Gråt gledestårer blir invitert til denne milepælen
 • Alle de ovennevnte

Mellomtiden, for å få denne feiringen av bakken, her er noen bryllupsdag ideer som vil inspirere deg til å organisere en merkedag fete som vil være en for bøkene.

 • Feire jubileum fest hjemme. Ingen andre sted kommer i nærheten av intimitet din familie hjemme når det kommer til milepæl feiringer som dette.
 • Hold deg til en farge tema. Ingen tvil om det, er gull fargen for å symbolisere 50 års ekteskap. Som gull, ble dette ekteskapet raffinert og perfeksjonert av brennende lidenskap og brennende dueller. Så gull bør være det! Ingen andre farger vil gjøre.
 • Insistere på en formell sitte ned middag. Ingenting ødelegger en betydelig feiring som folk står opp for å få sin egen mat eller utilsiktet distraherende taler og toasts å stå opp for en vin refill.
 • Kontroller at tabellen innstillingen og innredning er fullt av gull og gull aksenter. Fra tabellen linens, løper, servietter, tallerkener, bestikk, vinglass, stearinlys, og centerpieces til aksenter og blinkende lys, må gullfarge være dominerende.
 • Informere caterer om dette gull-tema jubileumsfesten. Ved å sette hodene sammen kan du komme opp med en meny, drinker og desserter listen som skal representere temaet for jubileumsfesten. Du kan foreslå gull-dekket sjokolade som ligner på desserter servert opp i løpet Oscar natt. Du kan satse din heldig stjerner at caterer vil svare med rikelig ideer av hennes egen hvis hun har vært i denne bransjen en stund.
 • Inkluder måltid som foreldrene dine hadde på sin aller første date. Det spiller ingen rolle om det er så enkelt som grillet ost og coca-cola, inkludere denne første date måltid i menyen. Spør caterer å forberede disse og sørge for at du er i stand til å forklare dette trivia i menylisten som er levert til dine gjester.
 • Har dine foreldres bryllup bilder på nytt trykte og forstørret på life-sized portretter. Du kan ha vanlig størrelse bilder av deres bryllup står som bordkort på bordet som gjestene kan skrive på med sin bursdag melding. De legemsstørrelse portretter kan gjøres om til cut-outs. Du kan plassere disse cut-outs ved døren slik at foreldre kan stå ved siden av sin ungdommelige just-gifte selv. Det er en morsom samtale stykke når gjestene sakte piple inn for feiringen.
 • Be gjestene til å skrive ned hva de husker og elsker mest om foreldrene dine og sammen med sine egne bilder og deretter sende disse til deg for en merkedag utklippsbok. Dette vil innebære en mye snoking på en del slik at foreldrene ikke vil mistenke en ting. Presentere denne utklippsbok til foreldrene dine i løpet av jubileumsfesten.
 • Lag en video av dine foreldre gjennom årene. Hjemmevideoer og en lysbildefremvisning av bilder som skildrer sine år sammen er en fantastisk touch til festen. Bruk deres favorittmusikk som lydsporet. På slutten av det, vil ingen være tørr-eyed sikkert.
 • Be barnebarna til å utføre noe for bestemor og bestefar. De kan synge bestefar og bestemor kjærlighetssang eller utføre en sang-og-dans nummer. Dette vil være så søt.
 • La den beste vinene flyt. For en liste over de beste røde og hvite som ikke vil sette et hull i budsjettet, kan du klikke på denne vurderingen fra Ray Isle of Food and Wine på foodandwine.com . Her vil du finne de beste vinene på 15€ en flaske.
 • Endelig har en lignende bryllupskake utformet og innredet. Likt som i kaken foreldrene dine hadde i bryllupet mottak. Det bør være en nøyaktig kopi med denne markant forskjell: kaken topper bør allerede være fylt ut med hele familien.

Etter denne fantastiske festen, vil foreldrene dine bli så pumpet å satse på ytterligere 50 år med solid ekteskap! La oss toast til det!