E2y

Hvordan å kaste en søt 16 birthday party

Den lille jenta er i ferd med å snu 16 år

Den lille jenta er i ferd med å snu 16 år. Seksten! Var det ikke bare går at ... Hei, snapper ut av det og ta en penn og papir. Det er på tide å begynne å planlegge en bursdagsfest extravaganza-og hvis du misliker konflikt, anbefaler vi involverer tenåringer i planprosessen fra får gå. (Hvis det er en overraskelse, må du gi avkall på direkte konsultasjon og supplere subtile avhør med bursdag jente og hennes mest pålitelige venner.) Fra favoriserer til invitasjoner og mat, vil denne artikkelen hjelpe deg kaste den perfekte bash for datteren din. Bruk disse ideene til å planlegge din datters spesielle dagen. Her er hvordan å kaste en søt 16-årsfeiring.

Snu seksten er en av de milepæl fødselsdager. Det er også en travel tid i en ungdoms liv. Det er skolen, kanskje en deltidsjobb, SAT forberedelse, college programmer, eller alle de ovennevnte. Poenget er: Ikke la planlegging til siste minutt.

Finne ideer ved å konsultere med din datter tidlig. Starte planlegging av overdragelse med æresgjest om big picture spørsmål som:

  • Hva slags fest er hun drømmer om?
  • Vil hun ha bare nære venner og familie på bursdagen hennes, eller snakker vi om hele high school?
  • Har hun hjerte satt på noen bestemte steder, temaer eller typer av mat?
  • Er hun kult med visning av bilder og andre personlige minner på festen? Hvis ja, hun ønsker å kuratere alter-eller i det minste, får en endelig skilt seg?

Når det gjelder ideer, vel, alternativene er nesten uendelig lang og virkelig avhenge av dine tenåringer, budsjett og grensene for fantasien og toleranse. La oss snakke om hvordan du planlegger en søt seksten bursdagsfest!

Trinn en er å spørre din datter hva hun er mest opptatt av-musikk

Trinn en er å spørre din datter hva hun er mest opptatt av-musikk, sport, klær, dessert-og deretter bygge din fest rundt det. Hvis du eller hun føler seg på en kreativ tap, skriver "sweet 16 party temaer" i Google og la de gode tidene roll. Internett har tonnevis av gode ideer for hvordan du kan planlegge festen. Folk er vertskap danser, luaus, Las Vegas style netter, gammeldagse overnattinger (for de foreldre modige nok), og ting som kalles "Mardi Gras Madness", "Europas Next Top Model", "Hollywood Sweet 16" og "Car Crazy "hvor invitasjonene etterligne ungdoms førerkort, dekorasjoner har blinkende trafikklys og tilpassede gateskilt (West Jennifer Way) og alle hoder hjem med favoriserer i form av et dashbord hula danser-i en rosa gress skjørt, selvfølgelig. Men vi digress.

Partiet kan inkludere prinsesse invitasjoner

Partiet kan inkludere prinsesse invitasjoner, tiaraer og myke kjoler på et hotell gildehall, eller baseball caps og burgere på den lokale bowlinghallen. Så lenge revelries dovetail med din datters drøm Sweet Sixteen fest og inkluderer hennes favoritt folk, er det bundet til å være en suksess. En tenåring drøm partiet hadde en limo plukke henne og hennes nærmeste venner opp fra skolen på fredag ​​og kjøre dem til en dansefest hvor, etter dans, spise og spille deejay-ledede spill med andre gjester, limo ville feie dem bort til et hotellsuite for en helg med bading, shopping og sitte oppe hele natten. Telle oss for at en!

Seksten år gamle jenter liker å invitere alle de kjenner

Hvordan å kaste en søt 16 birthday party. Den lille jenta er i ferd med å snu 16 år.
Hvordan å kaste en søt 16 birthday party. Den lille jenta er i ferd med å snu 16 år.

Seksten år gamle jenter liker å invitere alle de kjenner. De ønsker å være i stand til å si: "Min Sweet Sixteen partiet var kjempebra!" Og de vil at alle skal vitne hvor fantastisk det egentlig var. Imidlertid kan du finne et stort, forseggjort fest skremmende, upraktisk eller kostbart. Gigantiske parter kan være en eksplosjon. For effektivitet skyld, vil du kanskje spørre din datter om hun er interessert i planleggingen av en fest med en eller flere av hennes nære venner som også snu 16 år. En ulemper til en stor fest er at det ofte ikke tillater kvalitetstid med noen av gjestene. Imidlertid kan Bursdag jente være å tenke på alle de gaver hun får på en stor fest. Dette er en viktig passasje fra barndom til voksen alder. Feiringen skal være helt moro, men det bør også være, du vet, meningsfylt.

Hvis du ønsker en mer personlig opplevelse for tenåringen din

Hvis du ønsker en mer personlig opplevelse for tenåringen din, kan du bruke disse tipsene for å planlegge en søt 16 bursdagsfest som er mindre. Du kan oppmuntre henne til å tenke litt mindre og mer selektivt om gjestelisten. For eksempel, tyder på at hun invitere familie, nære venner fra skole eller jobb, og kanskje noen favoritt foreldre av venner. Å ha en liten fest vil tillate deg å spare på dekorasjoner og bruke mer på en morsom utflukt eller gave. Tenk på morsomme steder som er mer avslappet og intim. En helg borte eller en spa-dag med fem beste venninner kan være mer morsom og minneverdig enn en vill dans fest for junior klassen. Pluss, tenk på alle de favoriserer du trenger for et parti som stort!

Når du planlegger en søt 16-årsfeiring

Når du planlegger en søt 16-årsfeiring, er det mange valg når det kommer til åstedet, inkludert ditt eget hjem. Selv om "Folk vanligvis ikke ønsker 16-åringer fester i huset deres, slik at de har dem ut på et sted hvor depositum ikke er for høy," sier veteranen Seattle fest planlegger Wendi Hroncich. Hoteller, restauranter, country klubber, samfunnshus, båter, fornøyelsesparker, svømmebassenger og bowlingbaner er populære valg. Den tiden av året kan også påvirke din beslutning. Sommer bursdager roper etter basseng, strand eller bakgård parter. Vinteren er perfekt for skiturer. Hvis du har en fest i oktober, tenker å kaste en som krever at alle skal ha kostymer! Et hotell, restaurant eller country club vil generelt håndtere alle dine behov for mat, og gir spiser og drikker sammen med bord og stoler, sengetøy, glass, osv. Med andre arenaer, vil du sannsynligvis nødt til å ansette en full-service caterer eller bringe din egen mat og partiet forsyninger, og du vil sannsynligvis være ansvarlig for oppsett og rydde opp. Tenk om corralling noe av det ungdoms energi for en "fest komité" som kan hjelpe deg med detaljer som sang lister, dekorasjoner og favoriserer. Bare sørg for at komiteen vet hvordan man skal arbeide på et budsjett!

Noen essensielle partiet forsyninger er stasjonære skal brukes til invitasjoner og takkekort. Sørg for at du sender dem ut i tide. Har tenkt å få invitasjoner ut minst tre uker før arrangementet, og før for noen ut-av-byen gjester. Dette er din første sjanse til å annonsere morsomme, kreative ånd tenåringen din, og signalisere hva slags fest du har tenkt å kaste (overraskelse, kle opp eller ned, osv.). Det er også bra å be inviterte til RSVP slik at du kan få en ansatte for mat og drikke planlegging. Hvis tenåringen gjestene ikke svare på tid, har din datter tekst dem spør om de kommer til henne bursdagsfest.

Du kan velge å ha invitasjoner gjort profesjonelt

Trinn en er å spørre din datter hva hun er mest opptatt av-musikk. Partiet kan inkludere prinsesse invitasjoner.
Trinn en er å spørre din datter hva hun er mest opptatt av-musikk. Partiet kan inkludere prinsesse invitasjoner.

Du kan velge å ha invitasjoner gjort profesjonelt, eller lage din egen. Det er mange nettsteder som er der ute glade for å hjelpe hvis du går DIY ruten (for eksempel Snapfish, 4 part Sweet 16, og mer), men alt du egentlig trenger er en datamaskin og en skriver, fortrinnsvis farge. En mor som var vertskap for en søt seksten fest på stranden scrawled detaljene på badeballer, deflatert dem og sendt en til hver gjest i et Manila konvolutt, sammen med instruksjoner for å bringe ballen, en strand håndkle og en badedrakt sammen. Konvoluttene er bare en annen kreativ lerret. Du kan legge til egendefinerte sel med en "My Sweet 16 Birthday" avtrykk eller din ungdoms navn eller initialer. Du kan ting dem med vanlig konfetti, eller Photofetti-yup, bittesmå fotografiske skår av din ungdoms liv. Du kan også bestille bilde frimerker fra US Postal Service med bursdagen jentas krus skutt på dem. Og mens du gjør (eller bestiller) invitasjoner, ikke glem takkekort. De skal sendes ut i måneden etter festen. Det er mange prøven takkekort på nettet bør tenåringer komme ned med et tilfelle av innlegget partiet skrivevegring.

Tenåringer er vanligvis lett å ta når det gjelder mat

Tenåringer er vanligvis lett å ta når det gjelder mat. Imidlertid når en planlegger dette, husk at maten er en av de mest viktige aspekter. Å ha en buffet er alltid en god, fleksibel servering strategi og menyen din kan inneholde enhver kombinasjon av standard tenårene fare-pizza, pasta, hamburgere, pølser, ribbe, elendige, salater, eller noe litt mer eksotisk-kinesisk eller sushi, noen?

Få ideer til mat basert på din datters kulinariske orientering og partiet tema. Bare husk at tenåringer har en tendens til å spise, liker, mye, ofte dobbelt så mye som voksne, spesielt hvis tenåringsgutter kommer. Notat til deg selv: Del av å vite hvordan man skal kaste denne typen av et parti betyr erkjenner at du bør kjøpe i bulk når det gjelder mat. Som for drinker, ta en prat med din ungdoms foran om din (formodentlig) ingen alkoholpolitikk.

Dessert kan være noe av det følgende: En spesiell bursdagskake er tradisjonell, og du har ditt valg av lagdelt, skåret (si, en gitar form hvis ungen er en rocker) eller ark kaker. Alle kan gjøres med personlige dekorasjoner eller lys. Vi elsker cupcakes for deres variasjon og individuell del størrelsen, og fordi de er slags girlie. Ikke vær redd for å legge til en personlig touch når det kommer til dessert. En hjemmelaget dessert er et flott alternativ-kanskje stor bestemor kokos krem ​​pai som din datter bare elsker. Dette er alltid en folkemengde pleaser og en kjærlig sentimental gest. Hvis datteren din er en iskrem mutter, kanskje varmt fudge sundaes ville være den perfekte måten å avslutte måltidet.

Sweet Sixteen partiet temaer er super populære

Sweet Sixteen partiet temaer er super populære. I tillegg til Mardi Gras og Europas neste modell ideer nevnt ovenfor, er det dusinvis av forskjellige temaer der ute. Et tema kan gjennomføres gjennom invitasjoner, event og selv i de favoriserer. Derfor bør du ta litt tid å bestemme et morsomt tema. Vurdere de fra Fashion Glam og formelle Balls til Alice in Wonderland, Go Green (for bærekraft publikum), Makeover, Sleepover, Karaoke, Diamond Princess, og selv den gamle Toga Party. Vår personlige favoritt er Limo Scavenger Hunt. Du kan aldri gå galt med en limo. (Min unnskyldninger til den grønne partiet folk.) En undersøkelse av en parts side konkluderte med at den mest populære temaet var en glød-in-the-dark neon dance party. Det viktigste er at temaet gjenspeiler din datters ønsker eller interesser. Hvis hun er en jock, gå med sport. Hvis hun forguder New York, har en Big Apple fest. Snakker flytende fransk? Hva med en Paris tema brunsj med pannekaker, berets og cappuccino (hvis du tør)?

Når man skal avgjøre hvordan planlegge denne festen

Når man skal avgjøre hvordan planlegge denne festen, må du vurdere innredning. Temaet vil selvsagt påvirke dekorasjoner. Men det er mange flere interiørdesigner og ideer du kan vurdere: ballonger, lys og blomster, personlige skilt eller bannere, crepe papir streamers, papir lanterner, gamle gensere eller instrumenter eller kostymer, banner størrelse bilder og livet størrelse papp "Standees" av tenåringen, stenket Photofetti smakfullt rundt bordene, eller dusjet på æresgjest som hun gjør sin entré. For en dose av kitsch, det er alltid den gigantiske, sprenge bursdagskake for fremsiden plen.

Enten du har din søte seksten bursdagsfest hjemme eller på en arena

Enten du har din søte seksten bursdagsfest hjemme eller på en arena, vil du definitivt ønsker noen underholdning og aktiviteter. En av de viktigste delene av dette er å sørge for at du har noe gøy for alle å gjøre. Tenåringer vil sikkert ha ideer på dette området. Musikk er et must. Deejays er populære valg, selv om vi foretrekker levende musikk. (Hvis du går den deejay ruten, sørg for å gi ham eller henne med en liste over din datters favoritt musikk.) Karaoke kan være morsomt, så vel som Palm eller tarot kortlesere. Hvis tenåringen er i drama klubben, kor, eller gymnastikk du kan overbevise hennes andre medlemmer til å utføre spesielle sketsjer, sanger eller rutiner. I tillegg, dans, vannsklier, volleyball, badminton, krokket, hestesko, boccia eller slepebåt-of-war er alle enkle og morsomme måter å involvere gruppen og brenne av noen av disse chips og salsa. Ett parti vert leid en mekanisk okse, men husk at målet er å tilbringe tid på festen, ikke i ER.

Ikke glem de ekstra små tingene som vil bidra til å gjøre dette en dag at tenåringer og hennes gjester vil huske og verne. På festen, lage en smakfull skjerm for å hedre din datters liv og prestasjoner-bilder eller fotoalbum, trofeer, priser, uniformer og minner. Leie eller utpeke en fotograf for å fange festlighetene, og deler ut engangskameraer slik at gjestene kan ta bilder også. Du kan alltid legge ved en ærlig bilde av hver gjest i ditt takkekort. Har fester. Sjokolade eller te er alltid hyggelig, kanskje du kan ta med din datters favoritt i en tilpasset wrapper. Visste du at du også kan få personlig frukt samleoppdateringer med hennes navn på dem? Ikke-spiselige favoriserer omfatter skreddersydde vannflasker, fjær boas, ringer, solbriller, hår fobs og mer. Dette er en av de morsomme delene av planleggingen at du og din datter kan samarbeide om, fnise og le om i årene som kommer. Nå vet du hvordan du skal planlegge en søt 16 bursdagsfest! Start planleggingen den største bursdag bash ennå for den lille jenta!