E2y

Hvordan å kaste en 4 juli BBQ

Med sommeren offisielt i full gang, er det på tide å begynne å forberede for den 4. juli. Ingenting fanger ganske essensen av europeisk fritids-og patriotisme enn en 4 juli grill. Så her er noen nyttige tips for å gjøre den fjerde juli grilling en hendelse å huske.

Lyst til å Amaze Alle med din Mouthwatering BBQ i år? Vi anbefaler:
Hemmeligheter for Slow-Smoking BBQ suksess
Holde disse tankene i hodet når du planlegger din Fourth of July grill:

Trinn 1

Hvordan å kaste en 4 juli BBQ. Hemmeligheter for Slow-Smoking BBQ suksess.
Hvordan å kaste en 4 juli BBQ. Hemmeligheter for Slow-Smoking BBQ suksess.

Mat, mat og mer mat. Ditt valg av mat alternativer kan enten lage eller bryte utfallet av partiet. Med en hendelse som den 4. juli, er det bedre å feile på siden av overflod heller enn å gå tom for edibles. Grilling ute er den mest passende type mat forberedelse og kan også gjøres om til en sosial begivenhet. Noen basismatvarer for 4. juli griller er pølser, hamburgere, kylling vingene, cole slaw, pasta og potet salater, potetgull, og vannmelon. Når du har tatt med noen av disse essensielle matvarer i menyen din, må du gjerne gjøre noe kreativt med noen patriotisk tema matvarer (rød, hvit og blå desserter kanskje). Ikke glem å tilby et bredt utvalg av drinker også. Populære alternativer for en solfylt juli grilling er lemonade, flaskevann, brus og hjemmelaget milkshake.

Trinn 2

Inviter din familie og venner. Hva er vitsen med en fest hvis du ikke invitere noen gjester? Nøklene til å ha en god valgdeltakelse på din 4 juli fête gir gjestene god tid til å forberede og reklame verdien av festen. Nå mener jeg ikke at du faktisk nødt til å sende ut periodiske flygeblad som fremmer ditt parti, men når du sender ut invitasjoner, la folk få vite hvorfor de bør komme til din grill. Bare forhåndsvise noen av menyen eller bare lage invitasjonene fargerik og festlig. Hvis du gir folk en positiv invitasjon og god tid til å gjøre forberedelser, vil de virkelig ser frem til festen.

Trinn 3

Ikke glem moroa. Det er lett å bli fanget opp i de små detaljene av partiet planlegging og glemmer å gi dine gjester med morsomme aktiviteter å fylle tiden sin. Mens kombinasjonen av mat og venner bør være nok til å holde folk opptatt, vil en virkelig god fest innlemme enda mer moro inn i blandingen. Siden 4. juli er en laid-back ferie, bør morsomme aktiviteter være avslappet i naturen også. Spill som krokket, wiffleball, volleyball og badminton er perfekte aktiviteter å holde alle opptatt. Disse hendelsene kan omfatte folk i alle aldre og er egnet for begge kjønn også. Bare la utstyret for disse spillene ut i hagen din, og folk vil mest sannsynlig hoppe inn i moroa på egenhånd.

Trinn 4

Inviter din familie og venner. Avslutt det hele med fyrverkeri.
Inviter din familie og venner. Avslutt det hele med fyrverkeri.

Avslutt det hele med fyrverkeri. Ingenting er ferdig litt av en fest som en fyrverkeri show. Avhengig av budsjett og lokale lover, hele byen show eller en bakgård presentasjon både kan avslutte dagen spektakulært. En citywide showet tilbyr mer variasjon og mindre planlegging på en del, men en bakgård presentasjon kan være like spennende på grunn av sin nærbilde natur. Uansett kan du fortsatt bygge spenning for de endelige fyrverkeri ved å dele ut stjerneskudd mot slutten av festen. Barn elsker stjerneskudd, og selv om noen voksne kan være motvillige til å innrømme det, de elsker dem, også. Disse håndholdt fyrverkeri er en relativt billig måte å gi mye moro og cap natten av på en minneverdig måte.


Fra vannmeloner til wiffleball og venner til fyrverkeri, kan en 4 juli barbeque være en givende opplevelse. Forhåpentligvis vil disse tipsene gjøre festen til en minneverdig begivenhet for alle involverte.