E2y

Hvordan å innføre en ny kjæreste til barna

Gå gjennom livet når et ekteskap er slutt er ikke lett. Selv om du ønsker å gå videre og ha en ny partner - det vil alltid være faktorer å vurdere før du stuper i et nytt forhold, fremst av dem er - barna.

Barn, spesielt når de er i tenårene, kan være avgjørende for din beslutning om å ta en ny kjæreste. For dem er separasjon fra sin mor allerede et stort slag å vite at din familie er ikke helt lenger. Nå hvis du tar en annen kjæreste, kan det føre dem til å føle seg fremmedgjort og til en viss punkt - forlatt.

Hvis du er i et dilemma om hvordan man skal introdusere en ny kjæreste til barna, kan følgende tips hjelpe deg:

Hvordan å innføre en ny kjæreste til barna. Gjør det på en riktig tid - noe som betyr.
Hvordan å innføre en ny kjæreste til barna. Gjør det på en riktig tid - noe som betyr.

  • Gjør det på en riktig tid - noe som betyr, ikke for tidlig, men ikke for sent. Ikke rush i å introdusere den nye kjæresten til barna. Men ikke forsinke innføringen enten til en slik tid når du og kjæresten din er allerede planlegger å gifte seg. Dette vil gjøre barna føler seg avvist og forrådt.
  • Tenk på barnas alder. Veldig små barn vanligvis justere lettere. De kan til og med få knyttet til kjæresten din, spesielt hvis hun er søt og omsorgsfull type. I mellomtiden barn i midten barndommen kan være ganske vanskelig, så vær forsiktig med bevegelsene dine.
  • Gjør det gradvis. Ikke bare lekter i huset en dag med kjæresten din på slep og fortelle barna - "Hei barn, jeg har en ny kjæreste, og vi planlegger å gifte seg snart!" Dette vil være den mest ubehagelige overraskelse at barna vil aldri, aldri glemme hele livet gjennom. Hva du bør gjøre er å gi små hint nå og da inntil at de får en klar idé om ditt nye forhold. Innen du bryte den store nyheten, vil det ikke være så stor lenger, og det vil være lettere for dem å akseptere det.
  • Veie sjansene ved å snakke med dem først før innføringen. Hvis de viser negativ reaksjon, forsinke innføring i mellomtiden og vente på den rette anledningen når barna er klare.
  • Sørg for at kjæresten din er satt til å møte barna også. Spør henne er at hun er villig og forberedt for innledningen.
  • Sikre dine barn at din nye kjæreste ikke kommer til å erstatte deres mor, fordi hun aldri kan. Hun vil være din nye partner, men hun vil bare være der i en tid da deres mor ikke kan være rundt for dem. På samme måte, gjør det et poeng å ikke la kjæresten din til å være for mye av en mor for dem. Satt noen begrensninger.
  • Velg en avslappet og behagelig anledning for innledningen. Samtalen bør være uformell og ærlig.

Hvis du er en enkemann

Hvis du er en enkemann, må du ta ekstra forholdsregler når man innfører en ny kjæreste til barna. Morens død er et følsomt tema for dem og lære du har en ny partner kan føre dem til å tenke at du prøver å få noen til å erstatte sin mor. Fortell barna deres mor er uerstattelig, og at til tross for at du trenger en ny kjæreste, vil minnet om din kone fortsette å bli hedret og husket i familien.