E2y

Hvordan å holde ro under en krangel


Vi har alle vært der. Du og din ektefelle eller partner komme inn i en kamp om hvem som vet hva, eller du og barnet / tenåringen begynner å slåss om deres rotete soverom. Uansett, jeg håper disse pekerne kan hjelpe slappe et argument, hvis ikke forhindre det helt! I forbindelse med dette innlegget, la oss si at du kjemper med partneren din, men selvfølgelig rådene gjelder for argumenter generelt, slik at du kan endre teksten til å passe din situasjon.

Trinn 1

Pust. Jeg vet det. Enkelt, ikke sant? Jeg mener, vi alle gjør det, hele tiden. Men tenker på det. Du står ansikt til ansikt med partneren din. Han bare presset den siste knappen, ditt temperament og tålmodighet har nådd sine aller grenser, og du er i ferd med å gi ham en shouting stykke tankene dine. Stopp.

Pust.

Ikke. Si. Anything.

Hvordan å holde ro under en krangel. Anything.
Hvordan å holde ro under en krangel. Anything.

Ta et dypt åndedrag gjennom nesen, og telle 'One'. Pust ut. Ta en annen. 'To'. Ta fem av disse langsomme, dype, telle åndedrag. Hvis det bidrar til å holde dem sakte, gjerne legge til "ett tusen" på slutten av hver teller, eller hva som fungerer for deg.

Trinn 2

Snakke som om det var en liten, sovende baby i rommet ved siden av deg. Du har pustet, du er (litt) mer avslappet, og du har åpnet munnen for å snakke. Nå er det på tide å virkelig bryte ut at fantasien din og late som det er en sovende baby i rommet som du egentlig ikke ønsker å våkne opp. Dette bør holde stemmen på en rolig, myk rekkevidde, og som en bonus, vil slåss partner kjøle hennes jetfly fordi hun ikke vil føle seg truet eller utfordret!

Trinn 3

Legg hendene i lommene. Det høres litt rart ut, men det fungerer. Mye av energien som kommer ut når vi har kamper er tryllet frem ved å flytte våre hender rundt, peker fingre, noen ganger også heve knyttneven. Setter hendene i lommene og holde dem der hindrer overskuddsenergi fra å gå til der det gjør mer skade enn godt.

Trinn 4

Trinn 1. Snakke som om det var en liten, sovende baby i rommet ved siden av deg.
Trinn 1. Snakke som om det var en liten, sovende baby i rommet ved siden av deg.

Snakker langsomt. Det siste trinnet kan bevise litt vanskelig. Når vi er sinte, har vi en tendens til å spy ut banning eller taler som virkelig ikke får oss hvor som helst, selv om det vi sier er sant eller produktiv. Husk hva dine foreldre pleide å si om å tenke før du snakker? Nettopp. Snakker fort i et argument, selv om vi ofte gjør det uten å vite det, kan føre til å si noe du kan angre på senere.

Hold stemmen i et tempo du vil bruke hvis du skulle snakke med den personen som normalt, du kan til og med ta det litt tregere, hvis du vil. Snakker langsommere kan også føre til at du puster mer, noe som kan ta oss tilbake til trinn én, og kan faktisk roe oss ned.


Det vi går. Jeg håper disse fire trinnene gitt deg noen gode tips som kan hjelpe deg slutten, eller, forhåpentligvis hindre, en krangel med en kjær.

Inntil neste gang.