E2y

Hvordan å holde kommunikasjonen i live i et forhold

De fleste samlivsrådgivere enige om at kommunikasjon er nøkkelen i gode relasjoner. Enten det er en gryende romanse, eller et ekteskap av mange år, må det være gode kår. Kommunikasjon er viktig for følelsesmessig sikre par. Her er hvordan å holde kommunikasjonen i live i forhold.

  1. Bygge et fundament. Det tar tid å tjene tillit, og også være i stand til å gi den tillit som det tar å virkelig kommunisere med en annen person. Det er en dårlig idé å fortelle dine hemmeligheter i ditt første samtale med en potensiell romantisk partner. Noen mennesker føler ikke nær noen før de har felles betroelser. Noen ganger det skjer for tidlig i et forhold, og noen blir forrådt. Ta deg tid til å bli kjent med personen før skjenke at tillit på dem. Du er nødt til å spørre og svare for å bli kjent med noen, men trå forsiktig med hemmelige ting.
  2. Lytte når du kanskje ikke føler for det. Hvis du er i en alvorlig nok forhold med noen som de søke deg ut for å snakke, så du skylder det til dem å lytte. Min ektefelle og jeg har vært gift i 35 år, og noen ganger vil jeg snakke når hun ikke gidder å høre. Men hun lytter som tålmodig som om hun var fortsatt frierføtter meg. Og det gjør meg ønsker å gjøre det samme for henne. Slå av TV-en og se på den andre personen når de snakker til deg.
  3. Vet at kommunikasjon er ikke alltid verbal. Noen ganger trenger vi bare en klapp på skulderen, bokstavelig talt. Noen ganger er vi bare trenger en klem. En person kan la andre vite hans følelser uten å si et ord. Ta noen i hånden kan gjøre levende høyt uttalelser samtidig som en helt lydløs bevegelse. Gjør noe for å gjøre den andre personens liv enklere, uten å bli spurt eller ringe oppmerksomhet til det, vil bli lagt merke til og verdsatt.
  4. Ikke la barna frarøve deg din personlige tid. Når par er å oppdra barn, blir det så lett å la dem ta fokus fra hverandre. Våre barn trenger og fortjener all vår oppmerksomhet til tider, men din kompis er den som forhåpentligvis vil være med deg når barna er vokst og gått. Må ikke miste av syne den personen du gift. En tom reir er en kald og ensom sted når du har glemt hvordan å snakke med den personen som hjalp deg bygge reir i første omgang. Nurture at forholdet sammen med pleie dine barn.

Dra nytte av livets gratis og enkle gleder sammen

Hvordan å holde kommunikasjonen i live i et forhold. Lytte når du kanskje ikke føler for det.
Hvordan å holde kommunikasjonen i live i et forhold. Lytte når du kanskje ikke føler for det.

Dra nytte av livets gratis og enkle gleder sammen. Tilbringe tid sammen og pleie forholdet trenger ikke å koste en krone. Ta en tur sammen, sykle sykler, se en film. Det spiller ingen rolle så mye hva du gjør, så at du gjør det sammen.