E2y

Hvordan å holde et kjæledyr fra å drikke ut av toalettet

Så kjæledyret ditt har denne ekkel vane å drikke vann ut av toalettet

Så kjæledyret ditt har denne ekkel vane å drikke vann ut av toalettet. Ikke bekymre deg, du er ikke alene med dette problemet. Det er mange hundeeiere som mister sin tålmodighet allerede i undervisningen deres kjæledyr en lærepenge. Men du trenger ikke å gjenta hva de gjør galt. Med enkle måter kan du lykkes i å stanse ditt kjæledyr med denne vanen. Sjekk på disse følgende tips som du kan vurdere:

Hvordan å holde et kjæledyr fra å drikke ut av toalettet. Alltid lukket døren til badet.
Hvordan å holde et kjæledyr fra å drikke ut av toalettet. Alltid lukket døren til badet.

  • Dekk toalettsetet. Toalett lokket er der for en grunn. Derfor ikke klarer å bruke den. Det er tilfeller at folk, spesielt gutter hjemme, glemmer å sette ned toalettet lokket før de kommer ut. Minn alle i familien til å gjøre dette slik som å hjelpe ditt kjæledyr endre sin atferd. Kom til å tenke på det. Hvis kjæledyret ditt ikke utsettes for visning av vann i bollen, vil han ikke i det hele tatt tenke på å drikke fra den.
  • Alltid lukket døren til badet. Holde kjæledyr ut av badet, slik at han ikke vil få tilgang til toalett. Igjen må hvert medlem av familien, selv gjester, husk denne regelen. Hvis folk ofte glemmer å lukke døren, legge et stort skilt eller bruke en dør med automatisk lukking funksjonen.
  • Alltid holde hans vann bolle full. Det er viktig at kjæledyret bollen er fylt med ren, frisk og kjølig vann. Grunnen til at kjæledyret ditt er forledet til å drikke fra toalettet er at vannet fra det synes å være friskere og kjøligere. Hvis du vil holde sin vannskålen så tiltalende som dette, vil ditt kjæledyr finner ingen grunn til å drikke vann ut fra toalettet. Hvis du ikke kan delta på denne oppgaven, må du kjøpe en vannskål med en automatisk dispensering funksjonen. Bortsett fra å være mer praktisk for deg, er en automatisk vannskålen mer attraktivt for kjæledyret ditt.
  • Legg til flere vannskåler for kjæledyr. Sted flere vannskåler innsiden og utsiden av huset på forskjellige steder. Denne måten, når kjæledyret ditt blir tørst, han har ikke å jakte på en vannkilde lenger.
  • Tren kjæledyret på riktig drikkevaner. Introduser ditt kjæledyr til det faktum at drikkevannet kommer fra toalettet er ikke akseptabelt. Gjøre dette gjennom en positiv forsterkning trening som belønningssystem. Gi kjæledyret ditt en belønning hver gang han drikker fra hans egne vannskåler. Når du fange ham drikkevann av toalettet, ikke treffer ham. Snarere introdusere ham til noen kommandoer og behandler før han lærer riktig adferd må han vise. Mesteparten av tiden, er tålmodighet er nødvendig for dette trinnet. Men når du lykkes med dette, vil problemet med kjæledyret drikking vane være borte for alltid.


Loven av kjæledyret ditt drikking ut av toalettet er ikke bare ekkelt

Loven av kjæledyret ditt drikking ut av toalettet er ikke bare ekkelt. Det er også usunn for ham. Vannet som inneholder bakterier eller blir behandlet med kjemikalier kan irritere fordøyelsessystemet av kjæledyret ditt. Derfor, for kjæledyret sikkerhet, ta ansvar for å holde ham ute av denne vanen.