E2y

Hvordan å holde ekteskapet i live etter en baby

Når babyen kommer, tar livet dramatisk en full sving

Når babyen kommer, tar livet dramatisk en full sving. Du blir pakket opp i omsorgen for barnet, og plutselig ditt eget ekteskap tar baksetet. Men husk at barnet ikke er ment å skape et gap mellom deg og din ektefelle. Faktisk er barnet ment å bringe dere nærmere hverandre. Det er bare et spørsmål om å gjøre justeringer. Det er vanskelig, ja, men her er noen tips for å gjøre det lettere.

Hvordan å holde ekteskapet i live etter en baby. Har en dato minst en gang i måneden.
Hvordan å holde ekteskapet i live etter en baby. Har en dato minst en gang i måneden.

  • Har en dato minst en gang i måneden. Dating bør være et ikke-omsettelig. Uansett hva som skjer, bør du og din ektefelle har en intim date en gang i blant. Det trenger ikke engang å gjøres utendørs. Du kan bare si i huset, se en film eller nyte en lang og intim diskusjon. Sørg for å arrangere en barnevakt eller bringe barnet til en pålitelig familiemedlem eller en venn.
  • Vis din ektefelle er han fortsatt din no. En prioritet. Din ektefelle bør komme først, babyen andre. Og din ektefelle skal føle at han virkelig er. Så selv om du er lei omsorg for barnet, må du finne tid for ham. Når han kommer hjem fra jobb, for eksempel, tjener ham hans middag. Før han går på jobb, husk å forberede sine ting. Hvis han trenger noe gjort, og du har ekstra tid, frivillig til å gjøre det for ham.
  • Være interessert med hverandre. Romantikk synker mest sannsynlig fordi din interesse med ektefellen din har dødd ut. Hvis det skjer, er du inne for en stor ekteskapelig trøbbel. For å forhindre dette, sørg for å finne måter som vil holde din interesse og ønske om din ektefelle. Minn deg selv på årsaken til at du ble forelsket i ham. Husk sine særegenheter. Eller husker alt han har gjort for å vinne deg. På samme måte, sørg for å vises interessant med mannen din. Være fysisk attraktiv og prøver ikke å være sur.
  • Snakk om andre ting enn barnet. Bare for et øyeblikk, sannsynligvis før du går til sengs, stoppe alle diskusjoner om barnet. Babyen er viktig, men hvis alt du gjør er å snakke om ham i fremtiden, problemene, og alle bekymringer, både av dere vil få brent ut tidligere enn du forventet. Prøv å snakke om andre ting. Flørte med hverandre. Lage vitser. Snakk om den siste filmen du har sett. Med andre ord, bare prøve å være intim igjen.
  • Forelder sammen. Foreldreskap er en flott mulighet til å gjøre bindingen sterkere, så sørg for å gjøre foreldre planer og utpeke oppgaver. Noen ganger en ektefelle gjør nesten alle foreldre oppgaver, noe som gjør at personen for opptatt for ektefelle oppgaver. Men når du to arbeider sammen, er alle foreldre gjort oppgavene mye raskere, noe som gir deg mer tid til å tilbringe med hverandre.
  • Hold en åpen kommunikasjon. Hvis det er én ting som du bør holde i ekteskapet, er det kommunikasjon. Alt annet i deg ekteskap avhenger kritisk på den. Sørg for å ha en tid da du kan sitte ned og snakke om dine følelser, frustrasjoner, frykt, og alt annet som må diskuteres. Ikke oppbevar dem til deg selv, eller du vil briste ut i øyeblikket følelsene blir så intense.


Sørg for å nyte foreldreskap til kjernen

Sørg for å nyte foreldreskap til kjernen. Selvfølgelig kan overgangen bli ganske overveldende. Men når du ser barnet og føler at du og din mann lærer sammen, blir foreldreskap en fantastisk opplevelse.