E2y

Hvordan å holde barnet ditt trygt når de er hjemme alene

Fordi de fleste foreldre er i arbeid i dag, det er barn som er overlatt til sine egne enheter når de kommer hjem fra skolen. Noen ganger er det ikke alltid mulig å finne en barnepass leverandør på grunn av noen uunngåelig omstendigheter, blir barna igjen hjemme av seg selv.

Hvordan å holde barnet ditt trygt når de er hjemme alene. Vurdere barnets alder og modenhetsnivå.
Hvordan å holde barnet ditt trygt når de er hjemme alene. Vurdere barnets alder og modenhetsnivå.

Hvis dette er ditt hjem liv, er det ting du kan gjøre for å sørge for at barnet ditt er trygt selv når han er hjemme alene.

  • Vurdere barnets alder og modenhetsnivå. Du trenger for å vurdere barnets evner før du bestemmer at det er akseptabelt for deg å forlate ham alene. Det er ingen alder som er lovlig satt som bestemmer minstealder du kan forlate et barn alene uten tilsyn. Men du må sørge for at barnet vet hvordan å besvare og foreta en telefonsamtale, kan nå slusene i huset og kan bruke mikrobølgeovn til å varme maten sin. Tenk også den type nabolaget du bor i. Hvis det er gjenger utenfor døren din, eller bor du i et område med høy kriminalitet, kan det være lurt å tenke to ganger fordi det er mot loven å la barnet ditt hvis det setter ham i fare. Hvis barnet ditt ikke er komfortabel med tanken eller er redd om det, ikke gjør det.
  • Lære ham å bruke telefonen og hvem du skal ringe. Lære ham forskjellen på hva som utgjør en krise og når man skal ringe 911, en ​​betrodd nabo eller mobiltelefonen din. Kontaktnummer bør plasseres ved siden av telefonen.
  • Trene ham prosedyren i et nødstilfelle. Hvis det er en brann, skal han ikke prøve å sette den ut med vann. Barnet skal vite at han trenger å ringe etter hjelp og komme i sikkerhet med en gang. Gå ham gjennom ild eller nødutgang plan så han ikke få panikk.
  • Hold dører og vinduer låst. Når han kommer hjem fra skolen, bør barnet låse døren (men du bør likevel være i stand til å komme i hus med nøkkel), holde gardiner lukket og sørge for at han holder seg innendørs. Det er bedre at barnet ikke åpne døren for noen. Det er vanskelig å skille mellom en fremmed fra postmannen eller andre mennesker må han finne ut om han har til å åpne døren for eller ikke.
  • Sile samtaler. Fortell barnet ditt til å la telefonsvareren plukke opp samtaler, med mindre det er du rope til ham. Mens du er ute, ringe hjem for å se på ham.
  • Legg igjen en matbit ut. Barnet bør ha tilgang til mat og vann selv i ditt fravær. Ideelt sett bør det ikke være noe som han trenger for å varme opp. Ikke la barnet bruke komfyren uten tilsyn, så hold snacks og måltider enkelt. Tallerkener, glass og andre spise redskaper bør være innen rekkevidde, slik at han ikke bryter noe mens du er ute.


Ideelt sett er det best ikke å la barnet uten tilsyn over lengre tid på en jevnlig basis. Hvis mulig, prøv å gjøre avtaler med en nabo eller annen ansvarlig voksen til å se barnet i ditt fravær. Hvis du spør en betrodd nabo til å banke på døren din for å sjekke om barnet ditt, sørg for at han vet om det slik at han kan åpne den bare for henne.

Hvis du lærer barnet ditt riktig og orientere ham om de viktige punktene, bør du være i stand til å gjøre dette. Snakk med barnet om hans erfaring etter slik at du kan få tilbakemelding på sin komfort nivå. Igjen, bare la barnet ditt hvis dere begge føler deg trygg på situasjonen.