E2y

Hvordan å hindre hunden flatulens

Dog flatulens er vanlig hos hunder som ikke har et riktig kosthold

Dog flatulens er vanlig hos hunder som ikke har et riktig kosthold. Du kan bli flau over å ta med hunden ut på turer hvis han lider av flatulens. Andre årsaker til hund flatulens være å ta i for mye luft når du spiser og andre sykdommer. Det er noen ting du kan gjøre for å hindre hunden flatulens skjer til hunden din. Her er noen tips som du kan følge.

Hvordan å hindre hunden flatulens. Ta hunden til veterinær.
Hvordan å hindre hunden flatulens. Ta hunden til veterinær.

  • Ta hunden til veterinær. Når du observerer at hunden har hund flatulens, den første tingen du bør gjøre er å ta med hunden til veterinær. Det kan være noe mindre, men du trenger å gjøre dette i tilfelle flatulens er forårsaket av en mer alvorlig sykdom. Hvis det er rett og slett hunden flatulens, kan du ta de nødvendige skritt hjemme for å hindre at det skjer.
  • Gi riktig kosthold. Sjekk hvilken type mat som du gir hunden din. Hvis du gir hunden din leftovers fra din egen mat, kan dette ikke være en god idé siden hundene ikke har samme fordøyelsessystemet som vi gjør, og dette kan være årsaken til oppblåsthet. Kjøpe kvalitet hundemat. Du kan forske på de populære merkene som du kan kjøpe for hunden din. Det er best å holde seg til de kjente merkene siden noen hund matvarer har fyllstoffer som kan være årsaken til oppblåsthet.
  • Del måltider. En av årsakene til hunden flatulens er hundens spisevaner. Hunder har en tendens til å svelge ned maten raskt når du serverer den til dem. Når de spiser, de tar i overkant luft og dette fører til at flatulens i hunden din. Å hindre at dette skjer, kan du prøve å forberede hunden din mat i mindre porsjoner. Du vil mate hunden samme mengde mat, men serverer den 3 til 4 ganger i løpet av dagen.
  • Tren hunden din. Ta deg tid til å trene hunden din minst to ganger i uken. Du kan løpe rundt med hunden din til parken eller bare gå rundt i nabolaget. Du kan også spille fange. Trene hunden vil holde ham frisk innvendig og utvendig. Dette vil også bidra til å forbedre hundens fordøyelse slik at han ikke vil lide av flatulens.
  • Unngå melkeprodukter og melkeprodukter. Valper kan nyte melk og andre meieriprodukter som du gir dem. Men dette kan ikke være en god idé når de blir eldre. Melk er surt, og dette kan øke flatulens. Det er best å la hunden få de næringsstoffene som han trenger fra hundemat og ikke fra melk.


Dette er de tips som du kan følge for å hindre hunden flatulens

Dette er de tips som du kan følge for å hindre hunden flatulens. Hvis du fortsatt observerer at hunden fortsatt har gass etter å ha fulgt disse tipsene, vil du kanskje gå til veterinær for en kontakt. Hunden din kan lide av en mer alvorlig sykdom som forårsaker flatulens som ikke vil gå bort. Observere hundene for andre symptomer som kan oppstå.