E2y

Hvordan å ha en tradisjonell tysk bryllupsfeiring

Avhengig av kulturen

Avhengig av kultur, kan en bryllupsfeiring enten være så enkelt som det, en resepsjon, eller så mye mer. Bryllup er ofte gravert dypt inn i røttene av tradisjon, og de gamle verden tyske bryllup er intet unntak. For eksempel, mens enkelte bryllup ville bare vare tre timer, kan en tradisjonell tysk bryllup vare tre dager. Det er normalt fylt med mange ulike aktiviteter med sprut av alderspensjon tysk humor i mellom, og så er bryllupsfeiring. Denne artikkelen vil gi en trinnvis prosess for å ha en tradisjonell tysk bryllupsfeiring-en fin måte å opprettholde og respektere din arv, og også en interessant og morsom måte å introdusere dine venner til noe de har nok aldri opplevd før.

  • En av de første tingene du skal gjøre i resepsjonen vil være ganske mye å rydde opp. Vær sikker på at du har informert alle dine gjester å ta med en gammel tallerken (en plate, en bolle eller lignende). I begynnelsen av mottaket partiet, vil de alle kaste og bryte rettene de brakt. Deretter vil det være opp til bruden og brudgommen å rydde opp bitene. Ikke la noen av gjestene hjelpe deg i å gjøre dette, dette er et kraftig signal i tysk tradisjon, sier at ingenting i huset ditt noen gang vil bli brutt på denne måten igjen.
  • Har fedre av bruden og brudgommen tilby noen lovord å virkelig starte en tradisjonell tysk bryllupsfeiring fest. Du kan ha andre mennesker har sin bit av ros, men fedrene er den viktigste delen.
  • En valgfri spill du kan spille er "kidnappe bruden". Enkelt sagt vil den beste mannen å skjule bruden, ved å bringe henne til en lokal bar eller pub, og brudgommen blir nødt til å lete etter dem. Når de er funnet, vil brudgommen måtte betale for drikke de to drakk mens brudgommen var fortsatt søker. Dette kan bli ganske dyrt hvis brudgommen blir borte, men det er fortsatt en god bit av moro.
  • Når det kommer til den første dansen av kvelden, sørg for at det er en vals spesielt av bruden og brudgommen. Den neste dans er reservert for bruden og hennes far, brudgommen sammen med sin mor, og til slutt brudens mor og brudgommens far. Dersom gjester ønsker å danse med bruden og brudgommen, så må de betale penger-dette sender de to av med litt ekstra penger på deres bryllupsreise.
  • Til slutt bør når bryllupsfeiring er over, bruden og brudgommen exit bli blokkert av et bånd. For å komme forbi dette båndet, må de betale en viss sum for å få den fjernet. Dette symboliserer et løfte av de to, å ha en fest og invitere de samme gjestene igjen snart.


Hvordan å ha en tradisjonell tysk bryllupsfeiring. En av de første tingene du skal gjøre i resepsjonen vil være ganske mye å rydde opp.
Hvordan å ha en tradisjonell tysk bryllupsfeiring. En av de første tingene du skal gjøre i resepsjonen vil være ganske mye å rydde opp.

Når du har fullført alle fem trinnene, den neste delen skal være bryllupsreisen. Gratulerer med en vellykket tradisjonell tysk bryllupsfeiring, og ha det gøy!