E2y

Hvordan å frigjøre indre bombshell

Feeling sexy, sjarmerende og selvsikker er nøkkelen

Jeg husker en gang at jeg gikk til en venns fest på huset hans. Alle hadde en flott tid da plutselig øynene mine kunne ikke tro det de var å se: Den mest kjekk og attraktiv fyr av partiet står foran meg. Det tok meg noen sekunder og noen spørsmål til mine venner og jeg allerede visste at han var singel, hadde en fantastisk jobb og en stor personlighet. Kort sagt, han var drømmemannen. Fra tid til annen ble han ser på meg, men jeg følte meg helt usikkert at jeg ikke ville bli hans type jente. Selv om alle vennene mine heiet meg opp for å se på ham og gjøre noe, var jeg veldig nervøs.

Da jeg merket at han var ute i en annen retning, ikke på meg! Han var ute på en annen jente som jeg anses å være mindre pen enn meg. Hun hadde på seg den samme kjolen som jeg hadde sett tidligere i kjøpesenteret, men bestemte seg for ikke å kjøpe siden det fikk meg til å se feit, men på henne, det var perfekt. Uten å være den vakreste jenta i partiet, hadde hun noe. Hun smilte hele tiden og grep henne vin glass med så mye klasse, hun hadde vakkert hår og ikke bare ble han ser på henne, ble de fleste gutta på festen tiltrukket av hennes indre bombe. Hun visste hva som så bra ut på henne, hvordan du flytter, og hvordan å smile, alle beundret det.

Hvordan å frigjøre indre bombshell. Prøv en ny make-up stil.
Hvordan å frigjøre indre bombshell. Prøv en ny make-up stil.

Jeg anser det er sunt å sammenligne deg med andre når du kan bruke denne informasjonen til å føle deg bedre. Jeg snakker ikke om å se på den negative siden av andre. Det jeg mener er å lære å innlemme nyttige tips til hvordan du ser ut. For eksempel, husker jenta fra festen? Hun ble med en myk make-up som gjorde henne smile skiller seg ut. Jeg hadde lyst til å prøve det samme på meg selv.

Så, her er greia: Hvordan slipper du din indre bombe? Jeg ble så fascinert at jeg begynte å snakke med alle jentene jeg kjente som ikke helt overens med såkalte skjønnhet standarder men har datert og er i relasjoner med de mest kjekke og intelligente menn. Jeg intervjuet noen modeller for enkelte lokale magasiner og her, i et nøtteskall, er deres tips om hvordan å frigjøre indre bombshell:

  1. Skjem deg selv: Når du har en gratis ettermiddag, ingen jobb, ingen forpliktelser, tar denne gangen for å skjemme deg selv. En god dusj, en manikyr og pedikyr, en maske for huden din, en god behandling for håret ditt, kanskje en avtale for å få en massasje, gå en tur (eller noen annen aktivitet du liker). Du vil føle deg fornyet, uthvilt og glad, og du vil projisere disse følelsene til andre.
  2. Prøv en ny make-up stil: Det spiller ingen rolle hvor mange ganger du har til å vaske ansiktet og gjøre det igjen. Det viktige er at du kan teste ut nye farger og stiler (prøv forskjellig utseende som elegant om kvelden, naturlig i løpet av dagen, funky for en nattklubb). Grab et magasin og kopiere noen av disse modellene make-ups og velge de som gjør du ser fin.
  3. Vær din egen frisør: I stedet for å kaste bort pengene går til frisøren og forlate med en frisyre du er ikke overbevist om at du selv liker, prøv det hjemme. Trekk alt håret opp, eller jevne den med tørketrommel, sette noen curlers i eller noen mousse. Du vil bli overrasket over hvor mange måter håret ditt ser bra ut på deg.
  4. Få flere (og nye) kjole stiler: Det er på tide å åpne ditt sinn og slutte å se på deg selv på samme måte som du alltid har gjort. Gå til en butikk og prøve alle slags klær på deg selv. Først går alene, siden kanskje du kan være litt sjenert selv foran din beste venn. Dette er din mulighet til å prøve på alle stilene du aldri tenkt å prøve før. Vær ærlig, se på deg selv slik du ser på en berømt skuespiller, naboen din, eller en fullstendig fremmed, og døm selv med øyne som sier: "Den jenta der borte (i speilet) har stor stil" eller "Hva en latterlig jente, iført det! " Nå har du en ny klesstil? Kanskje to eller tre? Hei, er man aldri nok. Det er ikke som du har til å eie bare én stil. Din indre bombshell kan faktisk være i mer enn én kjole stil siden du har mange forskjellige ting å vise frem om deg selv.
  5. Velg de beste delene av kroppen din: Jeg har alltid satt meg selv foran speilet og prøver å merke seg hvilke deler av kroppen min jeg virkelig liker og hvilke jeg ikke. Jeg ser på mine lepper, beina mine, mine armer, min mage, min bust. Jeg observerer hver eneste detalj av kroppen min. Jeg vet jeg har noen ting som jeg egentlig ikke liker. Hoftene mine, ifølge meg, er enorm (jeg vet at jeg overdriver), men jeg liker armene mine, mine øyne, ryggen min og jeg prøver å synliggjøre og ta dem ut ved hjelp bluser uten ermer, kanskje litt bundet i ryggen, og fine farger for mine øyne (som gir meg et attraktivt uttrykk).
  6. Ta bilder av deg selv: Ta din kamera og gjøre en avtale med din indre fotograf. Ja,! DEG Jeg er veldig sjenert om poserer foran andre som ekte modeller gjør, så jeg tar min cam og begynne å skyte meg selv i forskjellige positurer. Jeg skyter den ene siden av ansiktet mitt, den andre, en fra fronten, en annen ovenfra, smilende, seriøs, gjennomtenkt, i alle tenkelige måter. Til slutt velger jeg alle de bildene hvor jeg liker meg selv, og når jeg er sikker på de jeg har valgt, vil jeg be om en second opinion fra min beste venn, mor, søster, selv min bror. Akseptere sine synspunkter også. Du spør deres mening bare å velge kremen av beskjære fra disse bildene. Nå vet du din beste positurer: Neste gang i et bilde med dine venner, plukke positur du foretrekker!
  7. Lær å trekke oppmerksomhet når du danse: Spille din favorittmusikk hjemme og dans, dans, dans for uansett hvor lenge du ønsker. Sette et speil foran deg. Praktisere alle disse trinnene du kjenner og oppfinne nye til du liker deg selv. En god venn av meg anbefalte dette. Hun er en aerobic instruktør i et av de mest prestisjefylte treningssentre i byen og tar minst 20 minutter om dagen for å spille sin favorittmusikk og praktisere de nye bevegelser for diskotek (ikke for hennes klasse). Hun sier det er fantastisk å føle musikken inni og la kroppen gå med lydene. Hun føler seg sexy, og du kan være sikker på at alle ønsker å danse med henne. Jeg har begynt å praktisere det, men er det vanskelig å frigjøre vår frykt om å tro at vi har gjør det perfekt.
  8. Setter pris på, ikke misunne: Hvis du tror at noe ser bra ut på en annen - en lue, en kjole stil, make-up - gå og prøve den på deg. Først av alt, det er ikke misunnelse eller sjalusi. Det er bare det at du beundrer stilen og tror at kanskje du tror det vil se bra ut på deg, også. Men du er unik. Du kan ta en ide fra verden rundt deg og passer det for deg selv. Det eneste du kan ikke late er å være akkurat som alle andre.

Feeling sexy, sjarmerende og selvsikker er nøkkelen. Vær din egen frisør.
Feeling sexy, sjarmerende og selvsikker er nøkkelen. Vær din egen frisør.

Praktisere alle disse punktene vil la deg legge merke til hvor viktig du er fordi du vil lære å presentere det beste av deg. Du har fantastiske ting i og utenfor at ingen visste før, fordi du ikke hadde oppdaget dem selv ennå. Til slutt er det DU som bestemmer hva som gjør du føler deg sexy, attraktive og sjarmerende. Du kan få litt hjelp å spørre dine nærmeste venner for en mening, men hvis du ikke tar med din indre bombshell ut, ingen vil gjøre det for deg. Vær trygg! Du kan ha i verden i hendene dine så lenge du tror på deg selv.

Og, trenger du fremdeles husker den jenta i partiet som jeg nevnte i begynnelsen av denne artikkelen? Vel, hun er en av mine beste venner i dag, er den største bidragsyteren til denne artikkelen, og er gift med den fyren fra det samme partiet! De er lykkelige sammen, og jeg er glad for dem.