E2y

Hvordan å forevige din ektefelle i en skulptur

Det er mange forskjellige måter du kan minne din ektefelle som du elsker dem. Enkelte mennesker setter pris på å ha noen av livets byrder tankefullt og midlertidig løftet fra skuldrene, andre ønsker noe mer enn å høre ordene: "Jeg elsker deg". Noen måter fungerer bedre enn andre, som å være menneske vi alle en tendens til å se på ting fra forskjellige perspektiver. Men uansett hvordan din kjære setter pris på måten du minne ham på varig kjærlighet, det er absolutt ingen går galt med en herlig, livet størrelse bronse likhet med din ektefelle-din måte å fortelle dem at du er i det i lang kjøre, og at din kjærlighet vil være like tidløs som sin bronse likhet. Uansett hvor mye problemer du kan ha i å uttrykke hvor takknemlig du er for dem, er en udødelig skulptur sikker på å fortelle dem nøyaktig hva du har vært meningen å si uansett. Det er vel verdt å bruke tid og krefter på å få noe som dette gjort, spesielt hvis du virkelig ønsker denne personen å stå ved din side for alltid. Selvfølgelig er det ikke kommer til å være akkurat den skulpturen gjør det.

Hvordan å forevige din ektefelle i en skulptur. Igangkjøring en artist.
Hvordan å forevige din ektefelle i en skulptur. Igangkjøring en artist.

Det vil ikke gjøre mye av en overraskelse til stede, siden du trenger din ektefelles likhet tross alt. Du trenger deres hjelp, så vel som en profesjonell skulptør. Denne artikkelen vil guide deg på en enkel liste over trinnene du må ta for å gjøre denne forbløffende bevis på kjærlighet en realitet:

  • Igangkjøring en artist, spesielt for noe sånt som dette, bør ikke tas for gitt. Intervju hver artist med din ektefelle og være så grundig som mulig i voicing ut hva du vil skulpturen å være like. Gjennomgå hans tidligere verker og bestemme på hvilken stil og teknikk passer deg og din ektefelles smaker best.
  • Når du har valgt en artist, komme i kontakt med ham, og ikke hoppe på detaljene. Dine opprinnelige ideer, størrelsen og vekten av likheten samt materialer som brukes, og selv sluttdato vil påvirke prisen. Å ha noe som dette laget er bundet til å være dyrt, men hvis det begynner å bli altfor bratt, så se om du og billedhuggeren kan komme opp med forskjellige, billigere materialer, men har fortsatt den generelle utseendet på kvalitet.
  • Sette opp den første avtale med billedhuggeren, slik at han kan ta målinger av din ektefelle, samt ta bilder og sprette flere ideer med deg og din bedre halvdel om holdning, samt den generelle følelsen av likhet. Sluttføre kommisjon kontrakt (som skulptøren skal levere), og gjør den første betalingen, noe som er typisk den første av tre. Du må være sikker på at alt er til din smak før du gir den greit.
  • Til slutt, bare følge kunstnerens bly, kommer med din ektefelle på de sittende økter, mens på samme tid gi dine egne forslag og råd i løpet av molding ektefellens skulptur. Den andre betaling gjøres i midten av skaperverket sitt, og siste utbetaling i studio når kunstneren har plassert den på stativet og dere to gjør de endelige touch ups.


Etter å ha fulgt trinnene ovenfor og flittig tilsyn kunstneren gjennom sitt arbeid, er det ikke mye annet å si enn gratulerer. Signifikante andre er heldig som har deg.