E2y

Hvordan å flørte med sjenerte jenter

Selv om de fleste jenter i dag er mer trygg enn før

Selv om de fleste jenter i dag er mer trygg enn før, noen jenter er fortsatt sjenert. Hvis du er interessert i en sjenert jente, flørte med henne kan være litt vanskeligere. Hun kan gi deg et hint om at hun er interessert, men ikke nok til å få deg til å legge merke til. Så ta litt tid å forstå hennes handlinger og være tålmodig med henne. Følgende tips vil hjelpe deg å flørte med sjenerte jenter.

Hvordan å flørte med sjenerte jenter. Gjør føler hennes komfortabel.
Hvordan å flørte med sjenerte jenter. Gjør føler hennes komfortabel.

  • Gjør føler hennes komfortabel. Det aller første du må huske på når du flørter med en sjenert jente er at sjenerte jenter ikke snakke med noen med mindre de føler seg komfortable med å være med den personen. Nøkkelen her er å gjøre dem til å føle seg vel. Vis at du er trygg, men ikke overdriv. La henne vite at du bryr deg, men igjen, ikke så mye at du vil komme ut som noen som er for vedvarende.
  • Være synlig for henne. Sjenerte jenter er vanskelig å nærme seg. Hvis du ønsker å la henne vite at du er interessert, kan du prøve å være synlig for henne uansett hvor hun går. Heng ut på steder hvor hun alltid hengende. På denne måten kan hun lett legger merke til ditt nærvær. Dette vil også bidra til å gjøre henne til å føle seg mer komfortabel rundt deg. Bare vær forsiktig med å ikke overdrive det. Du kan komme ut som en stalker typen slags fyr. Unngå å stirre på henne i svært lang tid. Stirre på henne akkurat lenge nok til å la henne vite at du liker henne.
  • La henne vite at hun kan snakke med deg når som helst. Sjenerte jenter ikke liker selvsikre gutter. De lett bli skremt med gutta som dette. Når du fikk sjansen til å snakke med henne, få henne til å føle at hun alltid kan snakke med deg hver gang hun vil. Istedenfor å snakke om deg selv, la henne snakke og lære å lytte. Sjenerte jenter liker det når gutta lytte til dem. Selv om det kan ta litt tid før hun åpner opp, når hun gjør det, vil flørte med henne være enklere.
  • Engasjere seg i en dyp samtale med henne. Sjenerte jenter ikke liker å være i en stor folkemengde. Hvis du vil ha henne til å åpne opp for deg, ha en en-til-en samtale med henne. Deltagelse i en dyp samtale vil gjøre henne føle at du virkelig er interessert og at du ikke har tid til å spille spill. Også, ikke prøv å nærme seg henne om hun er sammen med vennene sine. Dette vil gjøre henne føle seg skremt. I stedet nærme seg henne når hun er alene og når hun ikke gjør noe.
  • Respekt og kompliment henne. Når flørte med en sjenert jente, unngå erte henne. Selv om hensikten er å smigre henne, for henne, vil det virke som du blir respektløst.
  • Vær tålmodig. Tålmodighet er nøkkelen når flørter med en sjenert jente. Husk at det vil ta litt tid før hun endelig bestemmer seg for å åpne opp for deg. Den beste tingen å gjøre er å bare la henne føle seg trygge. La henne vite din sanne intensjoner og tillate henne å være komfortabel med deg. Når hun innser at du virkelig bryr deg, snakker til deg vil komme ut naturlig.

Dette er noen av de tingene du kan gjøre hvis du er interessert med en sjenert jente.