E2y

Hvordan å feire den første dagen av sommerferien

Sommeren er en sesong folk flest bruker tiden sin dagdrømmer om. Basking i varmen av solen, er kjøle deg ned i den kalde brisen av nettene og slapper i en lat ettermiddag stift aktiviteter både unge og gamle nyte om sommeren. Det er ironisk da for en etterlengtede og festlighet-fylt sesongen å starte uten noen form for feiring. En sesong så spennende som sommeren fortjener å bli lansert med et smell.

Denne artikkelen vil gi deg noen tips om hvordan du slår dette ofte glemt hendelsen inn i en grand innbydende av moroa sommeren holder for hver enkelt.

  • Vet den eksakte datoen når sommeren starter. Summer normalt starter i midten av juni måned, rundt den 20. til det 21.. Den første sommerdagen kalles sommersolverv. Selve datoen da skolen bryter for sommeren vil avhenge, men-så sjekk med din (eller dine barns) skolen.
  • Planlegg en sommersolverv bash. For de unge og de ​​unge til sinns, det er ingenting som feirer sommeren henhold blomstrende sommer beats med rennende rister og cocktails blant flotte mennesker. Sette sammen en fest for å ønske sesongen som du ville ønske det nye året. Holde arrangementet under sommer himmel og på varme sanden å forutse de morsomme festligheter du vil holde mellom dem.
  • Feire naturen. Sommeren er den beste årstiden å sole seg i glansen av naturens største tilbud. Hvis du er en natur-lover, prøv å gå ut av byen og tilbringe en rolig helg i landet. Hvis du er mer eventyrlystne, starte sommeren på toppen av et fjell, med fotturer eller trekking. Tilbringe kvelden rundt et bål med venner rundt leiren med god mat og gode sommerdager historier.
  • Start en sommer lesing program. For de som velger en enkel måte å markere begynnelsen av sommeren, prøve å utforske litteraturens verden. Tegn opp et program med et tema relatert til sommeren. Samle noen venner sammen for en ukentlig bok klubbmøte. Prøv å invitere nye bekjentskaper å lage en gruppe enda mer interessant. Start klubb på den første dagen av sommeren med et enkelt møte og hilse å bli kjent.
  • Kick off med en ny sommer garderobe. For fashionistas med penger til overs, er det ingenting som å tilbringe den første dagen av sommeren bygge en fabelaktig garderobe. Sommeren er en sesong der folk kan være gal med sine klær. Festlighet av sesongen blir ofte tatt med sommerens siste samling og trender, noe som gir selv de med mindre mote dyktighet mot til å bære alle slags stiler, utskrifter og farger.
  • Start din fitness-programmet. Med flott vær som synes å være alltid invitere deg utendørs, er den første dagen i sommer en flott dag å begynne å trene. Den strålende været skal bidra til å motivere deg til å komme i bevegelse. Prøv en utendørs sport som tennis, sykling eller svømming. Hvis du er mer omgjengelig, prøv en lagidrett som fotball, volleyball eller basketball. De fleste grønnsaker og frukt er også i sesongen om sommeren, noe som også gjør det en god tid å starte en overhaling av kostholdet ditt.

Hvordan å feire den første dagen av sommerferien. Vet den eksakte datoen når sommeren starter.
Hvordan å feire den første dagen av sommerferien. Vet den eksakte datoen når sommeren starter.

Sommeren er en flott sesong full av muligheter. Ikke la denne store sesongkort uten å gjøre det meste ut av det, fra begynnelsen til den aller siste dagen.