E2y

Hvordan å få øye på problemer i et forhold

Å ha et forhold bestemmes først etter valget

Å ha et forhold bestemmes først etter valget, og for det andre ved hjertet. Men hvordan kan du vite om det allerede er et problem eller problemer i forholdet ditt? Her er noen indikatorer i spotting problemer i et forhold.

Er du krangler

Hvordan å få øye på problemer i et forhold. Blir du også sentrert på forholdet?
Hvordan å få øye på problemer i et forhold. Blir du også sentrert på forholdet?

Er du hevder? Et forhold som tilbringer mer tid kranglet enn snakkingen er en indikator på et forhold problemer. Dette viser nivået av kommunikasjon mellom to mennesker som er avgjørende for ethvert forhold. Hvis argumentene ende opp i søvnløse netter, avbrutt vaner som fører til et dårligere liv, så blir det regnet som et problem.

Er du blir for fokusert på forholdet

Blir du også sentrert på forholdet? Relasjoner er gi og ta situasjoner, hvor du gjør ting ut av kjærlighet og respekt for hverandre. Men hvis forholdet begynner å frata deg å tilbringe tid med familie og venner som har påvirket hvem du er nå, så blir det et forhold problemer. Dette kan innebære å tvinge deg til å gå glipp av familiebegivenheter, holde avstand fra dine gode venner og at det går din tro og verdier. Dette er viktig å legge merke til fordi det kan påvirke din mentale og emosjonelle helse.

Kan du fortsatt føle lykke

Kan du fortsatt føle lykke? Følelser av ulykkelighet, frykt, tvil eller kjedsomhet er sikre tegn på problemer. Hvis det ikke er noe problem i forholdet, så selv om det oppstår en situasjon, vil kun løsninger pop inn i hodet ditt om hvordan ting kan trene for å opprettholde forholdet.

Er det skam

Å ha et forhold bestemmes først etter valget. Kan du fortsatt føle lykke?
Å ha et forhold bestemmes først etter valget. Kan du fortsatt føle lykke?

Er det synd? I alle forhold, må du også spørre deg selv om du vil at forholdet eller ikke. En stor indikator på denne vanskeligheten er å skamme seg over å bli sett med, snakke med eller selv å være i bekjentskap med den personen.

Er det stadig konflikt

Er det stadig konflikt? Konflikt er en av de viktigste kildene til uenighet og kamper. Hvis forholdet du er i er full av mistenksomhet, mistro og sinne, så dette er et problem. Det kan føre til sladre når du er i store grupper i din krets av venner, på kontoret eller organisasjon, som kan resultere i mer enn ett brutte relasjoner.

Er du verdsatt

Er du verdsatt? I varigheten av forholdet, gjør den andre personen en måte å tilbringe tid ved å se deg, eller kommunisere via telefon, mail, eller enda sanntid webcam chatter? Dette er ting som vil vise deg hvis du er verdsatt av den personen du er i et forhold med. Dersom forholdet er basert på online chatting og den andre personen unnvikelser samtaler for å møte opp eller snakker i telefonen, så er det et tegn på at personen holde deg på trygg avstand på ikke investere for mye av seg selv. Hver forholdet innebærer følelsesmessige investeringer og hvis den personen ikke er villig til å investere litt av seg selv til en annen, så er dette et tegn på problemer.

Relasjoner har forskjellige former og størrelser i forhold til den type situasjoner eller omstendigheter de står overfor. Men å være i stand til å oppdage problemer i forholdet tidlig vil hjelpe deg å forberede løsninger i å opprettholde forholdet, eller spare deg fra å oppleve skade mer enn hva du forhandlet for.