E2y

Hvordan å dekorere et partytelt

Hvis du ikke kan ha ditt arrangement utendørs, kan du holde den inne en luftkondisjonerte partytelt. Temaet på dette punktet er moot i den forstand at du ikke trenger å tenke på det fordi det er den første på tegnebrettet før selv å kjøpe inn forsyninger og leie teltet.

Nå er det du trenger er spenne ned til know-how av dekorere et partytelt.

Hvordan å dekorere et partytelt. Velg riktig størrelse telt å dekorere.
Hvordan å dekorere et partytelt. Velg riktig størrelse telt å dekorere.

Slik gjør du:

Velg riktig størrelse telt å dekorere. Dette er avhengig av antall gjester som skal fester under det teltet før spriten er borte. Du kan starte med en 10 x 10 lerret telt med en kuppel-formet baldakin eller tak. Gå større enn dette hvis du er sikker på at du trenger noe mer romslig.

Forbered følgende:

Vekter for å holde teltet jevn

Vekter for å holde teltet stødig. Du kan også bruke store vann mugger for å tåle vekten av teltet og holde det stødig.
Ruvende potteplanter.
Ballonger.
Bånd.
Helium tank.
Confetti.
Roser og andre blomster varianter.
Stearinlys.
Duker.
Kjøligere eller stål bøtter for spriten.
Tallerkener, bestikk, og lin servietter.

  • Ta med telt opp. Se veiledningen om hvordan du kan sette opp telt eller be leverandøren om å sende inn sine folk til å hjelpe deg å sette den opp. Mens du gjør denne oppgaven, kan du gjøre full bruk av vekter eller vann mugger å flate eller hold nede noen ledninger eller tau som er på bakken. Dette sikrer at ingen felte spissen det når som helst under arrangementet.
  • Strategisk plassere potteplanter å skjule vekter og vann mugger. Plukk de høyeste potteplanter som du kan finne for å skjule disse fra visningen. Selvfølgelig må du sørge for at disse plantene passer hele ordningen og tema av teltet. Ellers de ville være malplassert.
  • Blåse opp ballonger. Du må blåse mye bobler med hjelp av helium tank å fylle kuppel tak med disse blåst opp skjønnheter. Knytte bånd på hver ballong streng før du lar hver og en går å flyte opp til taket. Du vil trenge mye hjelp her så får en besetning kommer. Hvis du har ekstra ballonger, bruke disse til å dekorere den ytre delen av teltet.
  • Begynne å sette bordene. Dekk bordene med strukket duker. Fyll boller med flytende lys og vaser med store buketter av blomster, roser mest spesielt. Plassere disse på midten av hvert bord. Gjestene vil sette pris på den myke gløden fra lysene og naturlig duft av roser og blomster aksenter. Deretter ordne middag plater, kjøkkenutstyr og lin servietter. Forsikre deg om at bordet oppsettet er intet mindre enn upåklagelig.
  • Henge blinkende lys i og utenfor teltet. String så mange lys som teltet kan håndtere. Det vil se så elegant og tar pusten når solen har satt.
  • Arrangere en åpen bar på alle sider av teltet. Du kan plassere sprit i kjølere eller stål bøtter for gjestene. Pass på at det er bartendere bemanning åpen bar i tilfelle dine gjester ønsker spesielle drinker blandet eller bare for å bistå i å bryte åpne, uncorking, og helle vin og øl.
  • Legg til flere planter inne i teltet. Hvis du ser at det er hull i den plassen som kunne bruke mer innredning, bestille mer potteplanter å okkupere plassen. Bare riktig antall potteplanter slik at gjestene kan ha plass til å danse når de vil. Forresten, bestille Citronella planter for å holde insekter unna.


  Det er mer dekorere ideer du kan bruke til å pynte opp et partytelt, men det grunnleggende er rett her. Etter hvert som du blir flinkere til å kaste partier under den store ole telt, kan du kartlegge eventuelle dekorere tema selv i søvne. Du vil bli bedre og bedre og til slutt ville ønske å holde din parter i et telt som er like stor som din country club!