E2y

Hvordan å beile til en jente

Noen gutter synes å alltid få jentene

Noen gutter synes å alltid få jentene. Hvis du har en jente du ønsker å beile, det er skritt du kan ta for å tiltrekke seg hennes interesse. Følg disse trinnene, og du vil være i stand til å begynne å beile jenta.

Hvordan å beile til en jente. Ta vare på dine personlige hygiene.
Hvordan å beile til en jente. Ta vare på dine personlige hygiene.

  1. Ta vare på dine personlige hygiene. Selv jenter som liker sine gutter på grov-ser side vil de skal være ren. Sørg for at du dusje og friske pusten før møter med den jenta du har øye på.
  2. Bli kjent med jenta. Alle jenter er forskjellige, så det er ingen fastsatt mønster for å vinne hjertet til en jente. Finn ut hva jenta du er interessert i liker, hvordan hun bruker sin fritid og hvem vennene hennes er. Hvis det er mulig, bli kjent med jenta før de bestemmer seg for å forfølge henne. Ikke bare forfølge noen basert på utseende, eller du kan bli skuffet når du tar henne.
  3. Sette beste foten frem. Du har noe å tilby denne jenta, om det er felles interesser, gentleman atferd eller en forståelse skulder. Uansett hva dine beste kvaliteter er, at de er synlige for jenta i drømmene dine.
  4. Plan for netter ut. Ikke bare si: "Gjør du vil gå ut?" og deretter anta at arbeidet er gjort. Planlegg kvelden slik at jenta føler seg spesielle. Vurdere en film som fokuserer på en av hennes interesser eller velge en restaurant som serverer hennes favoritt måltid. Prøv en enkel piknik for den alminnelige type eller en sofistikert kunstgalleri for den stilige jenta. Tilpass kvelden for å passe hennes smak når du kan.
  5. Lytte når hun snakker. Ikke alle kvinner er pratmakere, men de er mennesker og den eneste måten å virkelig bli kjent med dem er å lytte. Når hun snakker om hennes familie, venner, jobb, skole eller hva det er som er på tankene hennes, ta hensyn. La henne vite at du lytter ved å stille oppfølgende spørsmål eller parafraser tilbake til henne hva hun sa.
  6. Prøv den tradisjonelle veien. Frieriet er en tradisjonell begrep som ligner på frierføtter eller Romancing. Hvis planen er å lokke jenta gjennom frieriet, så må du følge en tradisjonell bane. Dette betyr viser henne høflighet og respekt. Det betyr også åpne dører, betale for datoer når du spør henne ut og bringe blomster eller en lignende token når plukke henne opp.
  7. Fortell henne hva du leter etter. I moderne tid for uskarpe kjønnsroller og kompliserte parring ritualer, er det like vanskelig for jenter å kjenne til reglene som det er for gutter. Du kan ikke anta at hun vet at du er interessert i et forhold. Være åpne om hva du vil så er det liten sjanse for misforståelse på en av dine deler.

Hvis du har øye på en jente og er interessert i frieriet henne, er det noen ting du bør huske. Tilpass frieriet til den enkelte jente og være åpen i dine ønsker når du kan.