E2y

Hvordan å be om unnskyldning til en kvinne

Du har virkelig gjort det denne gangen - du har opprørt henne

Du har virkelig gjort det denne gangen - du har opprørt henne, og det må fikses før ytterligere skade er gjort. Kanskje du var sent å komme hjem, eller har glemt ditt jubileum. Kanskje hun er kollegaen din, og du sa noe om kvaliteten på arbeidet hennes som gjorde henne føler seg utilstrekkelig. Hun kan være din søster, og du har virkelig ut foten i munnen om hvordan hun hever sine barn. Det kan bare være at du sa noe upassende til kvinnen på matbutikken kassa. Den som kvinnen kan være, og uansett kjønn, må du be om unnskyldning, og gjøre alt riktig i hennes verden igjen.

Kvinner har en tendens til å være basert mer på følelser enn menn

Kvinner har en tendens til å være basert mer på følelser enn menn, som generelt ser ting med minsket følelser og mer logikk. Andre kvinner, spesielt, kan være grusom mot sine jevnaldrende og målrette sine følelser i akkurat den rette måten å gjøre vondt. Men du har klart å såre kvinnen du skal unnskylde til, må det være oppriktig og kommer fra hjertet ditt. Du må først analysere hva du sa eller gjorde for å gjøre henne opprørt, se på deg selv og svare på spørsmålet: "Hvorfor gjorde jeg si / gjøre det i utgangspunktet?" Kanskje du ikke skulle tenke, eller ble skadet deg på noe. Finne årsaken til feilen din før du nærmer kvinnen.

Noen ganger kan en unnskyldning kan være så enkelt som en flau smil og en "Jeg beklager, tilgi du meg?" Andre ganger kan handlinger vise seg å være høyere enn ord. Blomster og små gaveartikler, spesielt hvis det er noe relatert til hennes hobby, arbeid, etc., kan gjøre underverker i å vise den kvinnen du har vondt akkurat hvor mye du virkelig omsorg. Hvis du har opprørt en servitør, beklager med en større tips. Skulle du opprørt mor, blomster eller et kort kan virkelig gjøre susen. Og for all del, prøv å be om unnskyldning til kvinnen i person. En uformell e-post eller tekstmelding er ikke veien å gå, som følelser ikke er formidlet skikkelig gjennom disse mediene. Selv en telefonsamtale kan gjøre hele forskjellen, hvis du ikke kan være der ansikt til ansikt.

Alltid bety hva du sier i en unnskyldning til en kvinne

Hvordan å be om unnskyldning til en kvinne. Du har virkelig gjort det denne gangen - du har opprørt henne.
Hvordan å be om unnskyldning til en kvinne. Du har virkelig gjort det denne gangen - du har opprørt henne.

Alltid bety hva du sier i en unnskyldning til en kvinne. De fleste kvinner er flinke til å oppdage løgn og uærlighet i mennesker, og du ikke ønsker å sinne henne mer ved å late som beklager når dere egentlig ikke. En unnskyldning betyr så mye mer når det kommer fra hjertet, snarere enn nødvendighet. Aldri billigere hennes følelser ved å si at hun fortjente kommentar eller handling som skadet henne, og innser at hun virkelig var vondt, uansett hvor lite du føler det vonde skal være.

Unnskylde til en kvinne kan være vanskelig, men disse tipsene burde hjelpe deg til å være i hennes gode nåde igjen.