E2y

Hvordan å bånd med sønnen din

Bonding og tilbringe tid med sønnen din er et must for hans riktig utvikling og for den emosjonelle og mentale vekst for hele familien. Vanligvis er en far bonding med en sønn lettere enn en mor siden det er en hann til hann bonding der likheter i interesser kommer i spill. Videre vil en sønn normalt beundrer og ser opp til sin far mye mer enn sin mor. Dette går det samme vei med en mor-datter forhold. Uavhengig av kjønn, du fortsatt trenger å bånd med sønnen din. Det er mange måter å oppnå dette uten at interessene til en typisk gutt.

Hvordan å bånd med sønnen din. Få en hårklipp sammen.
Hvordan å bånd med sønnen din. Få en hårklipp sammen.

  1. Få en hårklipp sammen. En av de enkleste måtene å koble sammen med sønnen din er å gå til frisøren for en hårklipp regelmessig sammen. Dette er en fin måte å bygge et fundament for en far-sønn forhold samtidig som du lærer ham hvordan å stelle seg selv regelmessig. Hvis du er en mor, dette kan ikke være din kopp te og bringe ham til en skjønnhetssalong kan gi din sønn andre ideer.
  2. Før sønnen din til der du jobber eller på ærender. Tar din sønn med deg til din arbeidsplass eller når du kjører ulike ærend er et svært effektivt alternativ for deg å tilbringe kvalitetstid med sønnen din uten at det går tid til arbeid og daglige plikter. Dette bonding kan være en annen måte å innpode visse verdier som hardt arbeid og ansvar. Det er viktig for deg å forklare alle deler av det arbeidet du gjør til din sønn for ham å forstå og verdsette det.
  3. Leke med sønnen din. Mesteparten av din unge sønns tid er brukt i spill. En forelder spille med sønnen er trolig den enkleste måten å danne et forhold. Din sønn vil være i stand til å se deg i en lettere vinkel der du både ha det gøy. Dette er spesielt viktig hvis du er en forelder fokusert på en disiplinert hjem og livsstil. Det er bra for sønnen din at du kan ha det gøy til tross for de strenge og strenge regler du bruker i hjemmet. Spille noen Lego og videospill med ham. Hvis han er interessert i sport, og deretter kaste en ball rundt eller skyte noen hoops. En time om dagen kan gå en lang vei.
  4. Utvikle et hemmelig håndtrykk. En kjempebra måte å skape et bånd med sønnen din som kan bære over til tenårene er å utvikle en kul og beleven håndtrykk at dere to kan dele hver gang noe går bra for noen av dere. Å gjøre dette vil innpode ideen om at en far kan være en venn også, og vil gjøre det lettere for ham å åpne opp for deg senere i livet.
  5. Engasjere seg i regelmessig aktivitet. En annen fin måte å bygge en obligasjon er å jevnlig delta i en aktivitet som bare dere begge kan gjøre, enten det er sport, trening, rengjøring av huset, matlaging, eller gjør et puslespill. Prøv å planlegge denne aktivitet minst en gang i uken med ham, slik at du alltid har den spesielle tiden at dere to kan dele.

Det finnes tusenvis av måter du kan bindingen med sønnen din

Det finnes tusenvis av måter du kan bindingen med sønnen din. Det er ikke så vanskelig og tidkrevende. Bare en enkel aktivitet som å se TV sammen kan være svært viktig for forholdet. Det viktigste å huske er at kvalitetstid med hverandre bør gjøres jevnlig og at tiden bør brukes med deg sub-bevisst instilling verdier og leksjoner han kan bruke i livet.