E2y

Hvordan å avle tyske gjeterhunder

Tyske gjeter hunder er en av de mest populære rasen av hunder. Her er fremgangsmåten på hvordan å avle din egen schæfer.

  • Avstamning. Det første steget du bør ta er å vite avstamning av din tyske Shepherd. Best resultat er ofte avledet når hunder av matchende linjene er paret sammen. Etter fastsettelse av avstamning av hunden din kan du nå starte søket i en sannsynlig partner.
  • Sjekke opp. Det er veldig viktig å gå til veterinæren hvis du planlegger å avle med din kvinnelige tysk gjeter. Din kvinnelige hund bør gjennomgå en test for å avgjøre om hun er i stand til å bære valper. Bortsett fra at hunden skal være i best mulig helse; bare friske kvinner skal produsere valper. Hun vil ha behov for å være røntget og sjekket for å se om hun har noen sykdom eller lidelse.
  • Prøvelser og titler. Så mye som mulig bare verdig og sunne hunder er tillatt å avle valper. Sett kvinne i studier og tjene titler å sørge for at din kvinnelige får lov til å bære valper. Du trenger dette når du er på jakt etter en make. Du prospektet stud eieren vil se etter hunden din tittelen før du godkjenner kontrakten.
  • Stille spørsmål. Hvis du vet spør noen som er ekspert på tysk Shepherds dem eventuelle spørsmål du har i tankene. Det er svært viktig å sørge for at du får best mulig match for kvinnelige din.
  • Stud søk. Se etter lokale stud eiere. Se etter en som har en kompatibel avstamning. Spør hva politikk eller kontrakter han praktiserer i avl. Stud eiere vanligvis be om å se kvinnelig først før du sier ja. Han vil også se etter hundens titler, veterinær poster og sertifiseringer for å sørge for at hunden din er kvalifisert til å rase hundene.
  • Avl avgifter. Diskuter stud eieren hvor mye vil han ta betalt for stud service. Det er vanlig at en valp blir brukt for et gebyr. Lag en kontrakt hvis mulig. Les kontrakten riktig og signere papirene.
  • Avl plassering. Diskuter hvor du ønsker å gjøre avl prosedyren. Hvis du enige om å gjøre det på stud nettsted du må transportere kvinnelige. I transportere hunden din, ikke glem å ta med alle hennes forsyninger og elementer. Når stud eieren mener avl er gjort, kan du nå ta med hjem din kvinnelige hund. Gi hunden hennes favoritt mat eller noe for å redusere stress hun kan føle fra å være borte fra hjemmet.
  • Sjekke opp. Besøk din veterinær regelmessig. Spør dyrlegen om avl var en suksess. Sjekk om det var noen skade eller sykdom som overføres til hunden din. Snart nok dyrlegen vil gjennomføre en ultralyd for å sjekke valpene. Ta godt vare på kvinnelige din mens hun bærer hennes valper med henne for å være sikker på gode resultater.

Hvordan å avle tyske gjeterhunder. Prøvelser og titler.
Hvordan å avle tyske gjeterhunder. Prøvelser og titler.

Til slutt, vente på din kvinnelige å føde.