E2y

Hvordan å ansette en musiker til bryllupet

Med de andre elementene som du må ta vare på for bryllupet ditt

Med de andre elementene som du må ta vare på for ditt bryllup, en av de mer forsømte elementer er musikeren at du trenger å leie for den store dagen. Det er faktisk ganske enkelt å få en musiker å spille for seremoni og mottakelse. Alt du trenger er litt tålmodighet i trimming ned hva slags musikk du virkelig ønsker å bli spilt og søke på Internett for alternativer. Tipsene nedenfor skal hjelpe deg litt mer i å gjøre den store dagen enda mer perfekt.

  • Å vite hva slags musikk du ønsker for den store dagen. Det første trinnet, som i mange andre oppgaver du trenger å gjøre for bryllupet ditt, er å vite hva du ønsker. Ta en prat med forloveden din og avgjøre hva slags sjanger av musikk du ønsker for seremonien og for mottak. Liste ned sangene du vil høre, og hvordan du vil ha dem spilte. Sørg for at hver sang du plotte for seremoni og mottakelse er hensiktsmessig for arrangementet.
  • Søk på nettet etter dine musiker alternativer. Når du har en kort liste over sanger som du ønsker å bli hørt på bryllupet ditt, begynne å forske på nettet for den type musikere som best passer din smak. Er du ute etter en akustisk band? Eller er du mer av den klassiske, strykekvartett type person? Er du ute etter et kor til å følge dine musikere eller vil du være fornøyd med bare en pianist og fiolinist? Ved å svare på denne typen spørsmål, vil du være i stand til enkelt å trimme en potensielt lang liste av kandidat musikere.
  • Begynne å kontakte dine nominert valg. Når du ganske vet hvem du ønsker å kontakte, begynne å sende e-postmeldinger som ber om tilbud, sett lister og deres pakke priser. Vær klar til å gi sangene du vil høre pluss bryllupet dato, slik at din potensielle musiker kan sjekke med sin plan om de fortsatt er tilgjengelige.
  • Spør etter referanser. Gå videre og be om første hånd henvisninger fra tidligere erfaringer med vennene dine. Be om både positive og negative tilbakemeldinger. Være ivrig på utkikk etter suksesshistorier. Hvis noen gang du skal delta i et bryllup, sjekk ut musikerne og se om de passer din smak.
  • Møte opp med dine potensielle musikere. Når du har en liste med tre eller fire musikere, gjerne møte opp med dem for å diskutere hva du vil skal skje på ditt bryllup. La dem vite av åstedet for seremonien og mottak, samt virkemidler som vil være allerede gitt i arenaer. Diskuter kleskode også. De fleste profesjonelle musikere vil be deg om din farge motiv og hvordan formelle arrangementet vil være slik at de kan kle seg riktig.
  • Lytt til sample cd-er. Hvis du møter med potensielle musikere, be dem om å låne deg sample CDer av sitt arbeid, eller om de har lastet opp forestillinger på Internett. Dette vil gi deg en idé om hvordan de spiller. De kan også invitere deg til jevnlige opptredener, slik at du kan se hvordan de spiller i person.


Når du har gått gjennom disse trinnene

Hvordan å ansette en musiker til bryllupet. Å vite hva slags musikk du ønsker for den store dagen.
Hvordan å ansette en musiker til bryllupet. Å vite hva slags musikk du ønsker for den store dagen.

Når du har gått gjennom disse trinnene, skal du være i stand til å trimme ned listen til 1-2 musikere. Spør din forlovede om han har en preferanse. Du er nå klar til å ta en beslutning. Husk at før du logger deg noe, gjennom kontrakten veldig godt til slik at alle avtaler er dokumentert. Lykke til!