E2y

Hvordan å ansette en au pair

Mange to-inntekt familier ansette en au pair for å hjelpe dem med omsorg for sine barn på en daglig basis. Per definisjon, kommer en au pair fra et annet land, og kan bo hos sin vertsfamilie ikke lenger enn ett år. I de fleste situasjoner, bidrar au pairen få barn til og fra skolen og andre aktiviteter, forbereder noen måltider, hjelper med lekser, gjør noen lette rengjøring, og engasjerer seg i læringsaktiviteter med barna. Når du søker etter en au pair, er det mange skritt du bør ta for å sikre at du har valgt den rette personen for din familie.

Hvordan å ansette en au pair. En av de beste stedene å finne en au pair er å registrere deg med et nettsted på Internett som er dedikert til matchende au pairer med familier.
Hvordan å ansette en au pair. En av de beste stedene å finne en au pair er å registrere deg med et nettsted på Internett som er dedikert til matchende au pairer med familier.

  1. En av de beste stedene å finne en au pair er å registrere deg med et nettsted på Internett som er dedikert til matchende au pairer med familier. Det finnes svært mange av disse, og det kan være lurt å melde seg med mer enn én slik at du kan holde mulighetene åpne. Bestem om du vil ha en mannlig eller en kvinnelig, eller hvis enten en vil gjøre, og sette opp en profil på hvert område. Du kan også finne byråer lokalt som vil hjelpe deg å finne en au pair. Du må bruke det alternativet du tror vil fungere best for deg.
  2. Neste, søke gjennom profiler av au pairer jakt etter familier. Du vil finne at enkelte profiler skiller seg ut som lovende, og det er disse du bør konsentrere seg om. Du vet hva du leter etter i en au pair, og ikke alle håpefulle vil fylle dine behov.
  3. Når du har funnet noen søkere du ønsker å snakke med, gå videre og sende dem en e-post. La dem vite litt om deg selv og din familie, og be dem om å fortelle om seg selv. Du ønsker kanskje å vite om deres utdanning, sine hobbyer og interesser, og deres grunner for å ville bli au pair.
  4. Ta deg tid når du kommuniserer med folk du er interessert i. Det vil ta mer enn et par e-poster å avgjøre om noen er riktig for deg og din familie. Husk at dette er en person som skal bo i ditt hjem for et år, og du vil finne noen som vil være nyttig, samt noen som vil passe inn med din familie og livsstil.
  5. Når du har funnet noen du ønsker å bringe inn i hjemmet ditt, må du gjøre bakgrunnen sjekker. Du ønsker å sørge for at personen du tenker på å bringe inn i ditt hjem er den de sier de er. Du bør gjøre som mange kontroller som du kan, samt be om tegnreferanser. Gebyrene er involvert med å ansette en au pair kan være heftig, og det er ingen mening å bruke disse pengene på noen som du kanskje ønsker å bli kvitt i løpet av noen uker. Byrået skal hjelpe deg med dette, eller kan ha tatt vare på den for deg.
  6. Når du har hatt langvarige kommunikasjon med noen få søkere du er interessert i, og har gjort den riktige bakgrunnen og karakter sjekker, er det på tide å velge au pair du føler vil være riktig for din familie. Dette bør være noe du gjør som en familie. Få innspill fra alle som er gamle nok til å stemme en mening. Denne personen vil være i ditt hjem for et år, og du vil at alle skal være fornøyd med det endelige valget.
  7. Etter det endelige valget er gjort, må du da betale de nødvendige avgifter. Disse vil variere avhengig av hvor du fant au pair, og hva deres personlige behov måtte være. Ordninger for reiser, visum, pass og andre nødvendige dokumenter må gjøres. I de fleste tilfeller, byrået eller nettside du gikk gjennom for å finne din au pair kan hjelpe deg med hver av disse tingene.