E2y

Hvordan å akseptere en Dear John Letter

Dear John brevet har eksistert siden minst verdenskrig

Dear John brevet har eksistert siden minst verdenskrig, da en rekke soldater skulle få en ganske formelle brev fra sine koner eller kjærester informere dem om en forandring i hjertet. Army kapellaner og deres assistenter vil tilbringe mye av sin tid rådgivning de forvirrede mottakere av et slikt brev hjemmefra. Ideen om å bryte ut et forhold gjennom et brev kan anses å være spesielt grusom av noen, mens andre ser det som en mindre konfronterende måte å levere smertefullt nyheter. En Dear John brevet er som regel skrevet i en svært formell, ofte frittliggende måte, som om avsenderen var allerede sette noen følelsesmessig avstand mellom seg selv og mottakeren. Noen ganger kan en Dear John brev bokstavelig endte etter hilsen, i et forsøk på å unngå liste en smertefull rekke detaljer. Men det er presentert, en Dear John brev eller e-post kan fortsatt vondt før det kan helbrede. Her er noen forslag til hvordan du godtar innholdet og intensjoner en Dear John brev.

  1. Gå videre og bli sint eller deprimert eller forvirret. Du har nettopp blitt overlevert noen svært ødeleggende nyheter som vil ha noen stor innvirkning på livet ditt. Det er greit å føle sinne eller skuffelse eller sjokk umiddelbart etter mottak av en Dear John brev. Finn et trygt sted og vent dine frustrasjoner fysisk hvis du trenger å frigjøre litt press. Finn en sympatisk eller frittliggende øret og jernbane mot urettferdighet i det hele. Gjøre hva det tar (innen visse grenser, selvfølgelig) for å drive alle som sinne og forvirring ut av systemet. Bare ikke konfrontere avsenderen av Dear John Letter før du har gjort alt du kan for å uskadeliggjøre deg selv. Ikke noe godt eller produktiv ville komme ut av et sinne-fylt konfrontasjon med din tidligere kjæreste eller ektefelle.

  2. Oppsøke en utdannet rådgiver, pastor eller terapeut. Hvis du ikke kan synes å gi slipp på sinne eller depresjon veldig lett, kan det være lurt å søke profesjonell rådgivning. Hvis du lar følelsene dine over Dear John brev til forbli blandet eller uløst, kan du finne deg selv i en endeløs syklus av sinne, forvirring og depresjon. Det er ofte svært vanskelig å fungere i hverdagen, mens sliter med uløste emosjonelle problemer. Arbeide med en profesjonell rådgiver skal hjelpe deg til å se brevet som bare en bokstav, og også hjelpe deg med å finne en måte å starte en konstruktiv dialog med avsenderen.
  3. Skriv din egen kjære jane brev og aldri sende det. Noen ganger skriver ut følelsene dine mot avsenderen av en upersonlig Dear John brev kan gjøre deg mer kontroll over livet ditt. Hvis det hjelper, match vaskeri liste for vaskeri listen når det kommer til problemer. Nei, det er ikke til å høres ganske eller sette deg i det beste lyset, men erkjenner noen av dine egne feil eller feilsteg i forholdet kunne hjelpe deg med å løse noen av dine følelser. Trikset her er å komponere brevet, la det ut, og deretter ødelegge det høytidelig. Som bokstaven forbrenninger eller filler eller seil bort i en Viking begravelse, kan du symbolsk la alle disse problemene dø med det. Seremoni og ritual kan gå en lang vei mot helbredelse din sårede psyke, så bør du vurdere å lage din egen Dear John Letter ødeleggelse seremonien.
  4. Bruk innholdet i brevet som et middel mot forsoning. Noen ganger kan en Dear John brevet er egentlig ikke en Dear John Letter, men flere av et rop om hjelp med forholdet. Det kan ha vært en av de vanskeligste bokstavene hun noensinne har hatt å komponere, og hun kan ha angret sender den to minutter etter at den forlot hendene. Etter den tid brevet kom til sin destinasjon, følelser av sinne og frustrasjon som fikk det kan ha gått bort. Det er ikke uvanlig for et par skilt med militære forpliktelser eller andre langdistanse plikter å føle neglisjert eller forlatt av den andre. En Dear John brev kan være en klar oppløsning av forhold, men ganske ofte er det en melding skrevet i desperasjon av noen som har problemer med å håndtere realitetene av separasjon. Før konfrontere avsenderen med beskyldninger eller sinte ord, prøve å gi henne den fordelen av tvil og se om en forsoning er fortsatt mulig. Hvis du mottar en Dear John brev under svært stressende forhold, kan du fortsatt være i stand til å berge forholdet hvis du holde innholdet i perspektiv.

En Dear John brev aldri kommer til å bli lett å få

Hvordan å akseptere en dear john letter. Gå videre og bli sint eller deprimert eller forvirret.
Hvordan å akseptere en dear john letter. Gå videre og bli sint eller deprimert eller forvirret.

En Dear John brev aldri kommer til å være lett å få, så bruk er uansett ressurser tilgjengelig til å takle det. Du kan ikke være i stand til å håndtere situasjonen med en gang, men du må kanskje ta kontakt med jurister dersom separasjon innebærer eiendom eller frihetsstraff rettigheter. En lang avstand bryte opp kan la deg følelsen maktesløse og sint, men du ønsker ikke å gjøre noen rasjonelle avgjørelser om fremtiden når du er noe, men rasjonell. Husk at du er ikke alene, og det er fagfolk som kan hjelpe deg å gjenopprette fra den emosjonelle nedfall av en Dear John brev.