E2y

Hva er noen gode bursdag gave ideer

Bursdager kommer bare en gang i året

Bursdager kommer bare en gang i året, og du bør virkelig ta ekstra innsats for å gjøre en annen person vet at du husker hennes spesielle dag. Hvis du bestemmer deg for å gi henne en gave, tenk på dette: i din erfaring, ikke du føler deg glad, så vel når den andre personen virkelig, virkelig likte det du ga henne? Så gjør både deg selv og bursdag gutt / jente en tjeneste og tenke hardt om den gaven du vil gi. Her er noen tips og noen eksempler på gode bursdag gave ideer du kan velge mellom:

  1. Vurdere den andre personens preferanser. Det lønner seg virkelig å tenke hardt om den generelle liker den andre personen. For dette vil du trenger å gjøre noen observasjon: ikke bære hun dinglende øredobber hver gang du ser henne? Du kan gi henne en funky nytt par. Har hun synes å ha en ting for fargen blå? Så gi henne søte og funksjonelle blå elementer hun kunne bruke på jobb. Observasjon er nøkkelen.
  2. Vær oppmerksom på hennes spesifikke liker og misliker. Her er en teknikk du kan prøve ut i løpet av året: holde en notatbok, og allot en side av maskinen for hver person som du vet (eller i det minste folk du har tenkt å gi gaver til). På regelmessig basis, skrive ned kommentarer som hun sa i løpet av året. Disse kommentarene skal være de som gir ledetråder til hennes spesifikke smak. For eksempel: "Jeg liker delfiner!" kan gi deg en idé for å gi din venn en utstoppet delfin leketøy; "Jeg så dette søteste tingen på kjøpesenteret her om dagen ..." og hun vil bli overrasket når du gir henne akkurat det samme hun beundret for hennes bursdag. Her er en annen teknikk du kan prøve ut: før du kjøper den andre personen en gave, sjekk ut hennes Facebook-konto. Se om du kan finne noen ledetråder som vil gi bort sine spesifikke preferanser.
  3. Gi praktiske gaver. I disse tider er det absolutt en god idé å gi funksjonelle gaver som kan være akkurat hva mottakeren har vært planer om å kjøpe for seg selv. Denne måten, vil du ikke bare hjelpe ham feire sin spesielle dag, ville du hjelpe ham å spare penger også!
  4. Gi generiske gaver. Hvis du ikke er så nær den personen du gir en gave til, kan du bare gi generelle gaver som vil rett og slett la ham vite at du husket hans spesielle dagen. Noen eksempler inkluderer et glass figurine, et krus, en penn, en fin kalender, eller en bilderamme. Du kan også vurdere å gi film eller konsert billetter.
  5. Vurdere felles erfaringer. Du kan få gave ideer fra de delte erfaringer sammen - for eksempel kan du gi en gave som vil symbolisere en spesiell opplevelse du gikk gjennom sammen. Hvis mottakeren er en kollega, for eksempel, kan du gi henne en Dilbert tegneserie (dens tema er for det meste om livet på bedriftens verden). Hvis du pleier å gå ut sammen etter jobb for kaffe, kan du gi henne en Starbucks krus.
  6. Vurdere hennes personlighet. Du vet kanskje ikke den andre personen så mye, men du kan gi henne gaver basert på ditt inntrykk av henne. Har hun alltid ser trendy og moteriktig? Du kan gi henne et skjerf eller en pashmina. Ikke tennes hun deg som en svært effektiv kvinne? Du kan gi henne en arrangør, eller en søt to-do liste.

Det du har det

Hva er noen gode bursdag gave ideer. Vurdere den andre personens preferanser.
Hva er noen gode bursdag gave ideer. Vurdere den andre personens preferanser.

Det du har det! Dette er bare noen av de gode bursdagsgaver som kan hjelpe deg ut. Husk, hvis du vil ha et rykte som en kul gave-giver, er forskning og forberedelse virkelig nøkkelen! Lykke til!