E2y

Gul labrador retriever: hundetrening, ernæring og kjæledyr

Lær hva det tar å gi gule lab et langt og lykkelig liv

Labrador Retriever har vært innenfor de fem mest populære hunderaser for de siste tiårene, takket være det faktum at de gjør slike utrolige familiehunder. Dette gjelder spesielt for Gule labradorer. For å være helt ærlig, hvis du er den stolte eier av en svart Labrador og vurderer å få ham en gul partner in crime, er du mest sannsynlig allerede forberedt på det. Fargen forskjellen ikke oversette til atferdsmessige forskjeller, men sjokolade har en tendens til å være litt høyere stressede enn de to andre farger. Uavhengig av fargen på Lab som du velger, lære å ta vare på Labrador Retriever er alt det samme.

Gul labrador retriever: hundetrening, ernæring og kjæledyr. Det finnes forskjellige typer?
Gul labrador retriever: hundetrening, ernæring og kjæledyr. Det finnes forskjellige typer?

Gule Labs har alle de kjente egenskapene til en familie hund. Denne type hund er fantastisk med folk i alle aldre, som er et salgsargument for de fleste familier. Disse valpene er søt og selv ved at ung alder, de samhandler godt med barn. Aktiv og morsom, de er lett trent hvis en eier begår riktig tid til trening. De gjør stor terapi hunder, service hunder, søk og redning hunder, og se-eye hunder. Kun Golden Retriever rival dem i evne og popularitet. Før du får hunden din, eller hvis du allerede har valpen, her er et par ting å lære deg hvordan du skal ta vare på en Yellow Lab.

Det finnes forskjellige typer? Ja det er! Hvis du er ute etter noe spesielt vil det være best for deg å undersøke på nettet og i bøker. Hvis du undersøker på nettet, kan du finne forskjellige oppdrettere og du vil bli utstyrt med bilder som vil hjelpe deg å forstå forskjellene.

Sannsynligvis den mest populære varianten er den engelske Yellow Lab. Kortere og stockier, de har ofte et bredt hode og en kortere nese og er blant de mer vakre Labs. Den andre varianten er den gjennomsnittlige bakgård oppdretter. Mens du kan få en "gjennomsnittlig" valp fra en anerkjent oppdretter, husk at ofte disse oppdretterne ikke avle for størrelse eller utseende, men heller for temperament, som er aldri en dårlig ting. Til slutt, i søket kan du finne en rekke kalt peker Yellow Lab. Hvis du er en ivrig fugl jeger, kan denne hunden være det beste valget. Labs er kjent som flushing hunder, men disse blir avlet for å instinktivt peke. De er ofte høyere og tynnere med en tynn, hengslete hodet, avlet for å se og bevege seg mer som en setter. Disse peker Gule Labs vil også ta litt mer ut av lommen, vanligvis koster minimum 750€!

Når du er komfortabel å velge hunden, gjøre deg kjent med reglene for grunnleggende hund helsetjenester.

Lær hva det tar å gi gule lab et langt og lykkelig liv. Fôring gul lab er ikke en vanskelig oppgave.
Lær hva det tar å gi gule lab et langt og lykkelig liv. Fôring gul lab er ikke en vanskelig oppgave.

 1. Fôring gul lab er ikke en vanskelig oppgave. En Labrador Retriever hund kan trives på omtrent enhver sunn hundemat. Det er alltid en god idé å ta kontakt med veterinær om hva slags mat, men du bør likevel bestrebe seg på å finne den beste kjæledyret ernæring for din hund. Hermetikk er fine omtrent en gang i uken. Vær advart, men: Labs opp i vekt veldig enkelt! De har ingen skam i mooching mat fra deg. Beryktet for raiding søppeldunker når eierne ikke er hjemme, er de ikke kjent for å være pirkete eaters! Så vær forsiktig med matrester du mate dem, med mindre du vil gjøre ham til en Yellow salongbord.
 2. Det beste er å begynne å trene gul labrador retriever fra tim e hun er en liten valp. Aldri undervurder viktigheten av å trene hunden din. Labradorer er en svært lydhør rase, med litt engasjement fra deg, eieren, vil de bli hunder av dine drømmer, vennlig, sunn og pliktoppfyllende. De er velsignet med et naturlig ønske om å behage sine eiere, så sørg for at du la dem vite, og starter når de er valper, hvor mye du setter pris på deres gode oppførsel. Dog lydighet trening skal lykkes med denne rasen.

  Det kan være lurt å vurdere å melde deg selv og hunden din i en valp kurs, som ofte blir referert til som barnehage lydighet klasse, hvor du vil lære om hundetrening og hvordan de skal samhandle med valpen. Klassen vil lære grunnleggende hund omsorg og hvordan du kan trene gule Labrador retriever valper. Valpen informasjonen du lærer vil være uvurderlig, og valpen vil også ha virkelige opplevelser å lære riktige måter å samhandle med andre hunder og mennesker.

 3. Labs er lykkeligere når de er på spill. Aktiv og leken, kan deres tendens til å få vekt forebygges gjennom regelmessig mosjon. Hunden din vil elske å bli gikk hver dag, men hvis dette ikke passer inn i timeplanen din, kan du prøve å spille så ofte du kan. De elsker et spill for henting å frigjøre oppdemmet energi. Hvis du har ressurser, vurdere svømming som et godt alternativ, som kjent elsker vann.
 4. De er friske hunder og generelt vil leve lange liv på 10 til 14 år. Pet omsorg for valper er et must som de trenger flere vaksiner. Regelmessige kontroller hos en veterinær må fortsette gjennom noen hundens liv. Labs har en tendens til å utvikle tørr hud, som kan behandles med spesiell sjampo og et bad omtrent hver annen uke. Hvis tørr hud utgjør en særlig kronisk problem for hunden din, bør du kontakte veterinær for å få hjelp.

  Gule Labs kan bli leddgikt i alderdommen. Prøv å sørge for at de alltid er komfortabel og nyte riktig hund ernæring og trening gjennom hele livet for å opprettholde god helse. Medisiner for smerter kan kjøpes fra dyrlegen.

  Til slutt får de skitne ører! Dog grooming er et must, og heldigvis, løse problemet krever litt innsats, renhold løsning og Q-tips er lett tilgjengelig for kjøp. Hvis du ikke er komfortabel rengjøring ørene, søke instruksjon av dyrlegen før rengjøring.

 5. Ved erverv av en stor hund, er det alltid viktig å vurdere om du har tenkt å holde henne ute eller innendørs. Labs er veldig allsidige hunder. Selv om ikke alle store raser av hunder vil gjøre det bra utenfor, en Lab vil. Disse hundene er utstyrt med en veldig tykk, tett pels ment for bading i kaldt vann. Derfor tåler de kulden godt, så lenge du observere skikkelig bolig forholdsregel.

Denne rasen krever en stor nok hund hus, der de kan slippe unna noen og alle brisen. Gi hunden din med sengetøy som halm, høy, og hunden senger eller tepper. Disse bør alltid holdes frisk. Hvis snøen er vanlig i ditt område, sørge for at hunden alltid har friskt vann som ikke er frosset. Oppvarmet vann retter hindre vannet i å fryse og kan bli funnet på alle kjæledyr forsyning butikken. Det anbefales at alle utendørs hund lever i en penn i stedet for på en kjede, din hund kan bli viklet seg en kjede, eller kvele seg selv.

Til tross for at Labs kan leve utendørs, de gjør stor innendørs kjæledyr i tillegg hvis du vil tillate et lite (eller mye) av Shedding. Det finnes mange sjampoer på markedet for å hjelpe med deres type pels, men ingen vil helt hindre Shedding. Den beste typen sjampo for å kjøpe er en hund sjampo som ikke vil tørke ut hundens hud. Når Labs har tørr hud, vil kløe begynne, og det vil føre til en rekke nye hudproblemer. I første omgang kjøpe små mengder sjampo til du finner ut hva som fungerer best. Gi pet grooming daglig ved børsting Lab og det vil hjelpe med Shedding. Når Shedding er under kontroll, husker de elsker å sove i seng med deg og er lett stueren!

Vi håper denne artikkelen har gitt deg informative tips. Forhåpentligvis er du nå klar og ivrig etter å bruke et langt og lykkelig liv med din Yellow Lab, et flott tillegg til noen familie!