E2y

Forholdet tips for å forstå menn og hva de ønsker

Dating råd for kvinner

Menn: kanskje det mest frustrerende av alle dyrene. Vil vi kvinner noen gang virkelig forstå deres tanker? Er det mulig for oss å tenke fra deres synspunkt? Bør vi være forsiktig med hva vi ønsker for?

Alle vitser til side, kanskje hvis kvinner begynner å tenke som menn, ville det gjøre hele denne mann / kvinne forhold litt enklere. Så, neste gang din mann gjør noe som frustrerer deg, prøv å tenke som han gjør.

  1. Sjelden gjør menn tenke på å skrive oss søte lite kjærlighet notater eller kort eller sende oss blomster. Du vet, ting som vi kvinner spiser opp? Så neste gang du blir frustrert med din mann om hans mangel på romantikk, husk at menn ikke alltid tenke slik. Hva synes de om? De kan lure på hvorfor deres sexliv er ikke for varmt (hmm, kunne kjærlighet notater eller blomster muligens fikse dette?). Du skjønner, de ikke svette de små ting, inkludert minner deg med søt liten ting bare hvor mye de elsker deg. Grunnen til deres tilsynelatende mangel på oppmerksomhet til disse små gester er at deres ide om "romantisk" er ofte annerledes enn vår. Neste gang du begynner å dele med fyren din som du ville elske å ha blomster sendt til deg på jobb, ikke svette det hvis han ikke svare deg umiddelbart. Han har sannsynligvis andre ting i tankene. Pluss, kan han bli forske informasjon om forholdet råd akkurat som du er, så gi ham litt tid å finne ut hva kvinner egentlig vil ha.
  2. Synes din mann disinterested når du prøver å snakke med ham om noe viktig for deg? Føler du at dere to har et problem og ønsker å snakke om det? Synes han mindre enn begeistret når du insisterer du både må snakke om problemet akkurat der og da? Menn, oftere enn ikke, foretrekker å holde sine problemer for seg selv og tenke på dem en stund. Det betyr ikke at man er ute av stand til å kommunisere med deg. Det betyr bare at han heller ville behandle situasjonen før du sier noe. Oftere enn ikke, vil en mann ønsker å komme opp med noe konkret å si eller en bestemt løsning på et problem, snarere enn å diskutere flere ulike alternativer med deg. Selv om vi kvinner tenker om våre problemer høyt og ønsker å diskutere hver lille aspekt av en sak, betyr ikke at menn må gjøre det samme. Når det kommer ned til kommunisere, gi ham noen plass. Når han er klar til å snakke med deg om en sak, tillate ham å nærme deg. Minn deg selv på at du er to forskjellige skapninger og når det kommer til stykket, menn og kvinner har ofte en helt annen stil for kommunikasjon.
  3. Ikke bli fornærmet når du ikke får akkurat den responsen du ville forvente eller ønske. La oss si du kommer ned trappen modellering din sexiest kjole til sommeren, og du merker en smirk på mannens ansikt som han stirrer rett på deg med den sexy glise hans. Du umiddelbart begynne å tenke på at han må være i dype tanker om hvor varmt du ser og hvordan han er den heldigste mannen i live å ha selv møtt deg. Så du blikk over skulderen og oppdager at spillet er på. Det smirk på ansiktet hans var ikke engang for deg! Du begynner å bli sint, lurer på hvordan han kunne ikke legge merke til deg i denne kjolen! Tross alt, er du ser bra!

   Forholdet tips for å forstå menn og hva de ønsker. Sjelden gjør menn tenke på å skrive oss søte lite kjærlighet notater eller kort eller sende oss blomster.
   Forholdet tips for å forstå menn og hva de ønsker. Sjelden gjør menn tenke på å skrive oss søte lite kjærlighet notater eller kort eller sende oss blomster.

   Damer, ikke la det komme til deg. Dette er grunnen forstå menn er viktig i forhold. Som kan ha vært en ganske ekstremt eksempel, men menn er ikke alltid kommer til å svare på noe slik vi håper de ville. Ikke ta det personlig, bare husk at menn ikke alltid tenke på ting som vi gjør. De noen ganger glemmer, som vi noen ganger gjør, at det de ser på som relativt trivielt er ofte mer viktig for oss. Det betyr ikke at han ikke elsker deg eller at han tror du ser fryktelig i kjolen. Det betyr bare at din nydelige nye kjolen kan vente til pausen av spillet for å få den oppmerksomheten du føler det fortjener.

  4. La oss snakke sex og mannens måte å tenke på. Ok, kan damene jeg kjenner dette være et sensitivt tema. Husk at gamle rykter som kom i mange dating råd for kvinner kolonner? Det sies at menn tenker på sex hvert sjuende sekunder. Vel, det er akkurat det - et rykte. Ifølge Kinsey Institute, 54 prosent av mennene tenker på sex en eller flere ganger om dagen, 43 prosent mener om det flere ganger i måneden eller minst en gang i uken, og fire prosent mener om det bare en gang i måneden. Så mens vi damene var under inntrykk av at menn bare har ett spor sinn om dette bestemt emne, ble vi mest sannsynlig feil. Neste gang du klager over at din ektemann eller kjæreste har bare én ting i tankene, kan det være lurt å tenke nytt om hva du sier. Mest sannsynlig er det ikke sant. Bare husk hvor flott det er at din mann ikke kan holde hendene av deg - for ham at det er sannsynlig en av de mest dyptgripende måter å uttrykke sin kjærlighet til deg.

   Hva menn vil ha er ikke lett å finne ut. Neste gang du er opprørt med fyren din, kan du prøve å tenke på den måten han ville. Bruk disse forholdet tips å huske noen enkle måter menn tenker og bruke denne kunnskapen i forholdet. Det kan gjøre livet mye enklere!